drum lung pentru a ajunge aici

Beatrice, 24 ani, invatatoare la Scoala Wilhelm Moldovan
A venit tocmai din Focsani sa lucreze aici la mare.
Maria: mi-a placut cum se vedeau, in contrast, camasa alba cu dantela si cardiganul negru. Am pozat-o in cadrul unui Targ Educational la Vivo Mall.

Beatrice a fost draguta si mi-a raspuns si la intrebari:

1. De unde va gasiti inspiratia in moda?
Eu obisnuiesc sa ma uit pe site-ul Dailymail.co.uk si de acolo ma inspir in ce priveste moda. De cativa ani am observat ca prima data, acolo apare moda, apoi la noi:)).

2. Urmariti bloguri / vloguri? Care?
Nu urmaresc, din pacate nu am timp... uneori mai intru pe pinterest, si acolo sunt multe poze din care m-as putea inspira dar in ingeneral imi cumpar hainele dupa gust. Prefer sa imi cumpar haine simple (in ce priveste modelul, culorile) pentru ca le pot combina foarte usor si nu dau gres. 

3. Locuri preferate din Constanta?
Locuri preferate... sunt din august aici dar nu am reusit sa cunosc multe locuri iar jobul ma obisnuieste doar cu zonele prin care trece microbuzul. Nu sunt interesata de oras cat sunt de mare, faptul ca o vad in fiecare zi de la geam este o mare bucurie pentru mine, care am trait la campie. In special imi place sa ma plimb pe plaja. Plaja Reina, asa cred ca se numeste, e cea mai apropiata de mine si o vizitez cel mai des.

4. Ce carte cititi/ ati citit de curand?
Imi place sa citesc mult, ultima cred ca a fost “Isus este totul prietene”, de Alejandro Bullon, iar acum citesc “Gaseste dragostea pe care o doresti”, de Harville Hendrix.

5. Ce film v-a placut?
Imi plac mult filmele de dragoste, unul preferat este “The longest ride”.


6. Ce muzica ascultati?
Ascult muzica atunci cand fac sport, adica in fiecare seara. Cel mai mult ascult reggaeton, ma ajuta sa ma misc mai eficient. 

Trimiteți un comentariu