International Apparel and Textile Fair, 7th edition, Dubai World Trade Center

19.05.2017 Am primit pe e-mail anuntul despre organizarea unui Târg International de Îmbrăcăminte şi Textile în luna noiembrie pe 1,2,3 noiembrie 2017 la Dubai World Trade Center. Este ediţia a 7-a a acestui Târg International. Am fost surprinsă să primesc pe e-mail acest anunţ, nu ştiam că blogul are vizibilitate şi în Dubai :-))) dar se pare că pozele de la Târgul Tinimtex au ajuns şi aşa departe.

Mai multe informatii despre targ gasiti pe site-ul oficial: internationalapparelandtextilefair.com


Am primit şi câteva poze ca să ne facem o idee cum a fost la ediţia anterioară. Arata foarte elegant şi aerisit. De luat ca exemplu pentru expozanţii locali.

zona cu îmbrăcăminte








zona cu materiale textile





Aşa că dacă sunteţi interesat de modă şi materiale faine şi vă doreaţi să vizitaţi Dubaiul, acum aveţi un motiv în plus. Intrarea vizitatorilor este libera. M-am interesat de bilete de avion si pentru 2 persoane costa aproximativ 676 euro dus intors (plecare marti 31 octombrie si intoarcere duminica 5 noiembrie) iar cazare am gasit pe booking.com si pe la 1000 de lei pentru 4 nopti. Cazarea e rezonabila, zborul e cam scumpicel si dificil, dureaza si 18 ore cu escala. Daaar, Dubaiul este o destinatie de care am tot auzit în ultimul timp, aşa că nu pierdeţi timpul, rezervaţi şi sper să aveţi o experienţă de mare clasă!

Daca doriti sa expuneti imbracaminte, materiale sau alte produse
din domeniul modei la acest targ contactati organizatorii .
Mai multe informatii pe websiteul oficial internationalapparelandtextilefair.com
Preturile incep de la 360 $/mp de spatiu inchiriat

Felicitari organizatorilor pentru un asa demers si
sper ca si la noi sa aiba loc targuri din ce in ce mai reusite!

2017.11.16 Cum a fost?
Din cate am inteles au participat peste 140 de expozanti din diferite tari precum India, UK, China, Japonia, Taiwan, Turcia, Hong Kong, Thailanda. India a avut un pavilion special unde au fost prezenti 50 de expozanti. Au fost tinute si workshopuri de tendinte curente in moda precum printarea 3D si broderia folosind masini construite pe baza ultimele descoperiri tehnologice.
La aceasta a 7-a editie, a crescut cu 44% nr de vizitatori si 27% nr de expozanti. Peste 3000 de cumparatori au putut sa admire designul materialelor de la importanti producatori din lume.
Urmatoarea editie, a 8-a, va avea loc in perioada 24-26 Aprilie 2018.



Trimiteți un comentariu