Cadouri ShoeBox

implica sa acorzi putin din timpul tau pentru a lua niste cutiii vechi de pantofi,
 a le umple cu mici cadouri pentru copii si a le ambala frumos in hartie.
Dai o bucatica din cine esti tu si ce iti place tie pentru zambetul unui copil mai putin norocos. Nu, nu il cunosti, nu sti ce ii place, dar e o intentie frumoasa si mergi pe cadouri in general iubite si necesare!

2018.12.06 Ieri am fost la Ecco Shoes in City Park Mall si am dus doua cutii cu cadouri pentru un baietel si o fetita de 5-9 ani. A devenit aproape o traditie sa facem aceste cadouri, anul acesta m-a ajutat si sotul meu Catalin :-). M-am bucurat sa vad ca aceasta campanie a luat amploare si ambele malluri din Constanta au promovat-o oferind puncte de colectare. Eu sunt la al 3-lea an cand duc cutiutele la Ecco Shoes si sper sa continui acest obicei. Puteti si voi sa participati. Doar luati o cutie goala de pantofi, ganditi-va pentru cine cumparati, baiat/ fata si ce varsta si cumparati dulciuri, jucarii, mici hainute. Aceste piese trebuie sa fie noi. Le puneti in cutie, ambalati frumos cutia dar nu o sigilati, capacul sa fie separat de cutie, cat sa poata fi verificat continutul si o duceti la unul dintre punctele de colectare. Gasiti mai multe info pe  http://www.shoebox.ro/

ce am pus in cutia pentru fetita de 5-9 ani:
dulciuri, un puzzle mic, o papusa, o caciulita, sosete groase
 ce am pus in cutia pentru baietelul de 5-9 ani:
dulciuri, un puzzle mic, o masinuta, o caciulita, sosete groase

Spor la cumparaturi si lasati-va cuprinsi de magia sarbatorilor!


2016.12.13 Am dus la Magazinul Ecco din City Park Mall 4 cutii cu cadouri pentru copii.
Eu m-am gandit la cadouri pentru fetite de 5-9 ani sau 10-14 ani. Am inteles ca anul acesta cadourile vor fi duse la copii de la Cluj. Din pacate anul acesta strangerea de cadouri a inceput mai tarziu la Magazinul Ecco si nu se stransesera inca multe cadouri ca anul trecut. Daca doriti puteti duce cutii cu cadouri pana pe 19 decembrie.
Ce am pus eu in cutiile de cadouri: felicitare, globulete stralucitore, mini-posete colorate, papusele, fulare, caciulite, totosi, caiet de desen, creioane colorate, creioane clasice, dulciuri: tub bomboane M&M, ciocolata ROM, croissant ciocolata, Kinder Bueno, bomboane... si multa dragoste!

O mica mentiune, eu am impachetat cu hartie colorata separat cutia si capacul si am legat cu fir auriu (merge si panglica) pentru ca organizatorii desfac pachetele sa verifice ce e inauntru (cel putin cei de la ECCO Shoes asa fac). Spor la impachetat ;-)



2015.12.15 Am dus la Magazinul Ecco din City Park Mall 2 cutii cu cadouri pentru copii

2015.12.23 Am fost cu echipa de la magazinul Ecoo si am impartit cadouri copiilor de la o casa de copii din Constanta si apoi unor copii sarmani din Poarta Alba si alte localitati din judetul Constanta. M-a impresionat o familie cu 7 copilasi din Poarta Alba care ne-au si cantat cateva colinde; in ce conditii locuiau si totusi erau asa frumosi si cuminti.

Trimiteți un comentariu