Magazinul Poema - Maritimo

De pe blogul Alinei Ceusean am aflat ca se deschide la Maritimo un magazin Poema pe 5 iunie. 
Mi-au placut tinutele Poema pe care le-a imbracat ea asa ca am intrat sa vad si magazinul online http://www.poema.ro/ si mi-a placut ce am vazut acolo asa ca am asteptat cu nerabdare deschiderea magazinului. Brandul Poema a luat nastere in 2003 si este un brand de creatie 100% romaneasca. (despre)

"PERSONAJUL "POEMA" : Este femeia care stie sa gaseasca echilibru intre viata profesionala si cea personala. Preocupata de imaginea ei, dar intr-un mod discret, prefera simplitatea, dar pune mare pret pe detalii. Cu un venit mediu sau peste medie, apreciaza mereu raportul design, calitate si pret. Este mandra ca este femeie si si-o asuma cu eleganta."

Deschiderea a avut loc la ora 12:00 eu nu am putut sa ma duc atat de devreme, am fost mai pe dupa-amiaza. Si cand am fost eu tot a fost multa lume. In ziua deschiderii toate produsele au avut o reducere de 20%. 
ce am probat eu: sandale cu bot ascutit galbene(mi le-am si cumparat) 
modelele grafice se poarta si in acest sezon
de pe magazinul online mi-a placut si aceasta rochie dreapta galbuie cu maneci evazate
se poarta fustele din piele sau imitatie de piele precum aceasta 

Related:

4 comentarii

  1. wow, ce faini sunt pantofiiiiiiiiiiiii! si pretul e rezonabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-) si cu reducerea de 20% au fost un chilipir :P si mie mi-au placut, vroiam niste incaltari galbene de ceva vreme, doar ca din pacate nu sunt din piele, dar sper sa nu ma stranga. mai aveau modelul asta si pe alb si pe albastru :-)

      Ștergere
    2. sunt tare frumoase, as inclina si eu sa-mi iau, dar sa vad. si-mi plac si fustele lor, ca-s model clasic. in ultima vreme prefer croiala clasica la fuste, ca am avut o vreme numai cu fuste in volane si cat mai colorate :)).

      Ștergere
    3. :-) imi inchipui ca a fost o perioada frumoasa si colorata cea cu fustele cu volane, eu am fost mai mereu clasica in alegeri fie ca era vorba de o fusta mai scurta sau mai lunga dar cu anii observ ca mi se deschide gustul pentru tot felul de incercari in moda si nu se stie ce-mi voi mai cumpara :D

      Ștergere