Concert 3 Parale

Sanda, 37 ani, profesoara de religie si limba română
rochia cumpărată din Bucureşti, de la un magazin de lânga club A, Soul Rebel
geanta producţie proprie, sandalele din Perugia,Italia 
Sanda: Ma inspira, in principal, frumusetea cu care e construita lumea, combinatia naturala de culori. Apoi tot ce a reusit sa transpuna omul in obiectele de care s-a inconjurat. Conteaza ca aceste obiecte, inclusiv hainele pe care le porti, sa-ti ofere, pe langa confort, o stare de bucurie. Cel mai mult imi plac obiectele si hainele traditionale. Adica imi plac lucrurile care vorbesc, care spun povesti(un caftan marocan, o ie romaneasca, un costum camerunez). 
Ce-mi vine rapid in minte, in ce priveste designul vestimentar, este casa Missoni.
Ultima carte citita si pe care o recomand tuturor este" Firea dragostei", scrisa de Filotheos Faros. Aceasta carte ar trebui introdusa in programa scolara care, din pacate, este incarcata cu atata balast.
Ultimul film pe care l-am vazut(cand mai aveam timp special pentru film) este Twice Born al lui Sergio Castellitto.
Cu muzica v-ati cam prins cum sta treaba, ca doar ne-am intalnit la concertul Trei Parale. Pe langa acesti oameni minunati, cu muzica lor la fel de minunata, ar mai fi Jordi Savall, prin care am descoperit muzica lui Dimitrie Cantemir, apoi compozitorii perioadei Preclasice. Sa nu uit, insa, de ramura mai tanara a muzicii, jazz-ul, mai ales ca noi, constantenii, il avem atat de aproape si de prezent pe Harry Tavitian. 
Of, asta cu partea preferata a orasului meu e un pic dureroasa. Iubesc zona veche a orasului, cea care are o energie aparte, dar care e si plina de rani. Oamenii care au ochi frumosi vad dincolo de ranile astea, insa. 
La mare imi place...sa locuiesc(nu m-am nascut intamplator aici). Si imi mai place sa miros marea. :)



Maria: am fost la Casa de cultura din Constanta la concert "3 parale", concert cu ocazia comemorarii a 300 de ani de la martiriul sfintilor voievozi Brancoveni

Trimiteți un comentariu