Cris

daca tot facusem retrospectiva de la mare, Cristiana m-a abordat pe facebook sa-i reamintesc lista de bloguri similare de street fashion asa ca m-am gandit sa-i fac si ei o retrospectiva :-)

Cris, ilustratoare freelancer https://cristianaradu.com/ (http://cristianaradu.blogspot.ro/)

întalnirile noastre accidentale prin marele Bucureşti:

4 Octombie 2007, Drumul Taberei, printre primele poze de steet style, îmi aduc aminte şi acum cât curaj mi-am făcut ca să o abordez în faţa unui supermarket.



























  















15 noiembrie 2007, Calea Victoriei

20 ianuarie 2009, magazinul Unirea
 

24 iulie 2008, la un targ de moda

cu ce te ocupi? 
de o vreme am trecut total pe ilustratie. si ma simt foarte bine intre culori, povesti si copii.  traiesc din ilustratie, sunt free-lance... suna boem dar e f mult de munca! sigur, totul e bine cand te pasioneaza ceea ce faci.  tin si un atelier pentru copii o data pe sapt la Merlin Books & Toys Store, tin diverse ateliere cand sunt invitata... si in genere tin mult la copilul din mine :-)

ultima carte citita: Carnets de guerre de Ernst Junger
recomandare carte: Gregor von Rezzori, Memoriile unui antisemit, Zapezile de altadata

ca tot ma intrebai de bloguri, pe tine in materie de moda ce te inspira?
ca blog sartorialist e preferatul meu... plus niste japonezisme stranii si misto... altfel, moda pt mine se leaga de trainingul pe care il am, in anii in care nu puteam desena din varii motive rabufneam facand tabloul pe mine... compozitie, culoare, modele etc, pana iesea ca o lucrare. de fapt recunosc ca moda ca atare ma lasa rece, stilul insa si tinuta e altceva...

filme? Miyazaki, toata filmografia... Book of Kells, sau The Lost Thing, de Shaun Tan. toate animatii, desigur!

si o poza de pe blogul ei de ilustratii:

Trimiteți un comentariu