Evelis - Spring Beauty Gala

Am fost invitata la evenimentul Spring Beauty Gala by Evelis. Nu prea frecventez eu saloanele de înfrumusețare dar mi-a plăcut designul afișului și ce promitea evenimentul, sfaturi de înfrumusețare și... prezenta ca oaspete VIP a Andreei Marin. La eveniment au fost promotii si reduceri la anumite pachete de tratamente de infrumusetare, promotii valabile doar pentru rezervari in cadrul evenimentului. A fost o prezentare de moda by GloryBox, o prezentare de peruci Jiva.ro si diferite prezentari de tratamente cosmetice de ultima ora. Felicitari organizatorilor pentru eveniment si mult succes!

Tatiana de la Evelis intervievata de un reporter Antena 1

Designerul Vestimentar Marilena Sianga de la GloryBox
 
Designerul Vestimentar Marilena Sianga de la GloryBox
Numele GloryBox mi-a adus aminte de melodia Portishead - Glory Box. Love it!
Bloggerita Simona de la Secretele Simonei (youtube, instagram, blog) 12.000 urmăritori!
 eu :D
Iulia de la magazinul de peruci Jiva.ro si eu

Dulciurile aratau delicioase insa nu erau lingurite si 
erau si destul de mari pentru a fi luate pur si simplu asa ca m-am abtinut.  
 Iulia de la magazinul de peruci Jiva.ro 
si alaturi o doamna care mi-a placut cum era imbracata, chic tomboy
 Mare parte din eveniment am stat la povesti cu fetele, 
ceea ce a fost foarte placut.  Simona de la Secretele Simonei si 
Iulia de la magazinul de peruci Jiva.ro 
 Simona de la Secretele Simonei si 
Iulia de la magazinul de peruci Jiva.ro 
 Echipa Evelis
 Oameni frumosi in public


In sfarsit a aparut si Andreea Marin. S-a cam lasat asteptata, dar bine ca a ajuns pana la urma.
Chiar eram curioasa sa o întâlnesc și poate sa îi iau un scurt interviu. De exemplu eram curioasa ce ritual de frumusețe urmează. Cum la eveniment a fost multa lume si eu nu am stat decât o ora nu am reușit sa ii iau interviul. Am cautat pe google însa sa vad dacă a răspuns la aceasta intrebare..

„Mi-aș dori tare mult ca în definiția frumuseții să se afle omul care știe să îmbătrânească frumos și demn, vertical, cu eleganță în atitudinea față de întâmplările vieții și cu o forță de a trece peste orice moment dificil. O cremă și un tratament de calitate vin să completeze aducând strălucirea și încrederea de care ai nevoie pentru a te simti bine în pielea ta. Să faci pasul spre ceea ce este bine în interiorul tău, să te redescoperi că ești omul care merită respectat, pe care îți face plăcere să îl privești în oglindă, care să zâmbească chiar și atunci când cei din jur se miră că acesta poate zâmbi. Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant și demn, trăind o viață cu moderație, fără excese și având două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfințenie, pentru îngrijirea lor: își țineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru față pentru curățarea porilor. De asemenea, foloseau o cremă simplă pentru hidratare. La fel și mama. Orice descoperire în domeniu în plus e un bun câștigat. Dar, fără acești doi pași de bază - un demachiant bun și o cremă de hidratare de calitate, mai ales în mediul viciat în care trăim azi - nu poți spune că îi dau tenului tău o șansă reală să înainteze frumos în timp. Asta e lecția moștenită de mine de la femeile dragi din viața mea. "

 Andreea Marin si echipa Evelis

 Prezentarea unei colectii GloryBox + peruci Jiva.ro
Rochia mea preferata din colectie!






 mica demonstratie de Jazz cantat la trompeta by Eugen de la White Trumpet

Produse cosmetice Nashi
 
Produse cosmetice Guinot

Related
+ 27.11.2015 eveniment Aestetic SPA

Trimiteți un comentariu