International Apparel and Textile Fair, 9th edition, Dubai World Trade Center



O noua editie a Targului International de Textile de la Dubai va avea loc intre 12-14 noiembrie 2018 la Dubai World Trade Centre, Hala 6. Hubul sursa din Dubai pentru materiale, textile, imbracaminte si multe altele din acest domeniu, ce va reuni expozanti din 14 tari, vinde acum ultimele spatii pentru editia viitoare.

Organizat de Nihalani Events Management, aproape 110+ expozanti si-au anuntat participarea la editia a 9-a a targului. Se vor intalni aici manufacturieri si agentii lor impreuna cu cei mai influenti cumparatori din Regiunea OMAN (Orientul Mijlociu si Africa de Nord). Evenimentul va furniza o platforma extinsa ce va facilita networkingul si conexiunile cu profesionisti din domeniu, creerea de relatii profesionale lungi si promitatoare si in oferirea oportunitatilor de a isi extinde granitele afacerilor.

De 8 editii evenimentul a conectat piete de desfacere si a extins comertul pana in tari indepartate. In plus, anul acesta Incalpaca din Peru va expune lana de alpaca. Expozanti noi si vechi vor expune materiale, haute couture si imbracaminte ready-made. Expozantii vor calatori din Turcia, China, Thailanda, India dar si alte tari si vor propune noi tendinte in moda, culori si solutii de design.

Maria: Da, e un lucru important sa se organizeze asemenea targuri, bine ar fi sa aiba loc si la noi in tara targuri internationale de asemenea amploare. Nu de alta, dar e chiar dificil sa gasesti materiale potrivite pentru toate ideile de design care iti vin. Si sa croiesti ceva cu materialul care il gasesti nu are cele mai bune rezultate, desi, pentru incepatori, unde riscul e mare sa strici materialul varianta aceasta e ok. Pana una alta, daca va permiteti, mergeti in Dubai la acest targ. Este o ocazie frumoasa de a calatori, a fi expus la o alta cultura si de descoperi o varietate mare de materiale de la producatori diferiti.
Pentru restul, cei care nu ne permitem un asemenea drum, avem magazinele locale de profil, magazine in Bucuresti (SamExpo, Europa), plus cateva site-uri online gen fabrix.ro . 
Voi de unde va cumparati materialele necesare?


Trimiteți un comentariu