Invitatie Eveniment Philips Lumea

Fetelor am o stire faina, Philips va organiza lunea viitoare, pe 23 mai, la Constanta, un eveniment pentru doamnele si domnisoarele interesate de frumusete.  Evenimentul  va avea forma unei discutii despre frumusete, ce inseamna pentru noi si cum alegem cele mai potrivite produse.  La eveninment vor participa si Laura Cosoi si  dna  dr. dermatolog Ana Faca.
Si pentru ca sunt sigura ca sunteti interesate de subiect va oferim sansa de a participa la acest eveniment, tot ce trebuie sa faceti e sa scrieti intr-un comentariu "vreau sa particip"+ nume si nr. telefon sau e-mail, va voi anunta in timp util locul si ora evenimentului.  Vor fi alese un nr. de cititoare in functie de locurile disponibile. Va puteti inscrie de joi ora 18:00 pana vineri ora 12:00, cu anuntarea participantelor vineri seara. Va puteti inscrie si pe facebook aici sau aici scriind doar numele si "vreau sa particip".

Pe langa bloggeritele care vor participa, multumesc si cititoarelor mele pentru interesul in acest eveniment, vor participa: Constantin Carmen Andreea, Oana Petrese, Amet Nelyda Nelly si Maria Geambas. Fetelor sa va bucurati de un eveniment fain!


Mi-ar fi placut si mie mult sa particip insa, dupa cum stiti, sunt plecata in Grecia in croaziera cu velierul Lindor, momentan in Limnos, Grecia, asa ca va trebui sa mergeti voi ca reprezentante ale Constantei :-)

E o ocazie faina de socializare, de a discuta despre un subiect fain si ... am inteles ca va fi si o tombola cu un premiu pentru una dintre participante. Echipa Philips isi doreste sa cunoasca blogosfera constanteana si pe cativa dintre cititorii ei, isi doreste ca aceasta intalnire sa fie in primul rand un dialog, o discutie dinamica in care sa se raspunda la intrebari si sa se impartaseasca povesti.
Mai multe info... http://goo.gl/AsnCQV

Astept sa vad poze de la eveniment :-) ce va ramane e sa va inscrieti... pupici!

Salutari din Myrina, Limnos! (poze facute de mine)

Trimiteți un comentariu