instantaneu

Bianca, 19 ani, studenta la medicina
haina de la un magazin de pe Stefan cel Mare, geanta handmade primita cadou, 
blugi H&M, Ugg- Office
Maria: nu stiu exact de ce, dar vazand-o stand asa pe banca, ganditoare si romantica, mi-a atras atentia, probabil o combinatie intre pelerina bej ce o invaluia discret si geanta colorata si pozitia clasica a ganditorului

Bianca: Nu am o anumită sursă de insipiraţie în ceea ce privește moda, modul în care mă îmbrac depinde de starea mea şi locul unde mă duc. Pot spune că mama mea e o sursă de idei, îmi place foarte mult stilul ei, sper să îl prind şi eu când voi fi mare. Nu urmăresc un blog, un site sau o revistă anume, dacă văd ceva care-mi place, cumpăr. 
Ultima carte citită este "Pânză de păianjen" de Cella Serghi, pe care o şi recomand, mai ales dacă eşti o persoană îndrăgostită de mare şi crescută la mare. 
Ultimul film, "American sniper", regia Clint Estwood, care sinceră să fiu, mă asteptam să fie mai wow, dar este destul de captivant. 
Muzica la fel, este în funcție de stare, dar în general ascult rock, mai ales formaţii româneşti (OCS, Luna amară, Robin and the backstabbers etc.). 
În oraş prefer seară Doors, iar când ies la un suc, la o vorbă, Barissimo, Library. Iar vara ador escpadele în Vamă, fie că stau o seară, sau trei zile si trei nopti, dorm în maşină sau la cort. 

Trimiteți un comentariu