New Year's Blogger Resolutions



Pentru ca tot vine intalnirea bloggerilor Constanteni si are tema Resolutions, m-am gandit sa imi fac o scurta lista de Rezolutii pentru Noul An in materie de Blogging, UrbnStyle Blogging, pentru ca mai am si alte blogguri pe care mai postez, mai activ pe mariata.ro si cand si cand pe amartis.

1. On the lookout Stiu ca nu prea am postat pe blogul acesta si imi pare rau. Nu promit ca se va schimba situatia pentru ca nu am cum. Insa ma voi mentine deschisa ideii de a surprinde tinute frumoase si daca in drumurile mele voi intalni persoane cu o abordare diferita, cu ceva nou si fresh voi incerca sa le surprind intr-o poza.

2. MyStyle  Desi eu nu sustin dictonul "In order to be irreplaceable one must always be different" al Coco Chanel dar nici stilul 10 haine asemanatoare, ca sa nu zic identice ci sunt undeva intre... Insa sunt destul de comoda si imi casuna pe anumite combinatii. Acum sunt in perioada culorilor naturale, gen bej, maro.
[photo to be uploaded] 
Am tot auzit de colectii capsula, un set de X piese de rezistenta pe care sa le combini si recombini, dar nu am ajuns inca acolo, imi plac prea multe haine.... desi daca e sa fiu sincera probabil ca totusi exista aceasta capsula de cateva haine si la mine in dulap, dar inca nu am izolat-o :P pentru ca imi place sa vad dulapul plin.
Deci, voi incerca sa... fiu mai creativa in alegerile mele vestimentare si imi voi organiza garderoba capsula.

3. Donatii Am sa continui sa donez hainute aflate in stare buna pe care nu le mai port. E pacat sa zaca la mine in dulap cand ar putea sa faca pe altcineva fericit.

4. Concursuri Din pacate cred ca anul acesta nu voi mai organiza concursul de tinute, desi a fost o experienta interesanta si va multumesc tuturor celor care ati participat, a fost foarte solicitant. Poate insa, daca se mai aduna produse primite cadou, sa mai fac un giveaway.

5. Social Media Urmaresc mai multe persoane pe social media, in ultima vreme mai mult pe instagram decat pe facebook, pentru ca aceste persoane sunt mai active pe insta-stories. Si desi este catchy sa vezi franturi din vietile altor oameni, sa vezi ce inseamna pentru altii "normalitate", parca asta inseamna si o fuga din propria viata. Cu alte cuvine incerc sa raresc momentele de ... deconectare pe social media.

6. Croitorie Voi continua sa fac incercari croitoristice. De curand am facut primele tricouri si au iesit binisor.



That's all folks.


Trimiteți un comentariu