come as you are

Mihaela, @lyreena, 17 ani, eleva la mate-info, 
viitoare studenta la arhitectura, ii place sa deseneze :-)
salopeta Bershka, pantofi NewYorker

ii place sa deseneze :-)
vedeti desenele ei pe instagram @lyreena

Maria: Salopeta scurta purtata cu tricou mi s-a parut o tinuta tinereasca potrivita si varstei si vremii, pantofii gen Oxford cu sosete albe completau dragut tinuta. Mult succes Mihaela la examenul de admitere si mai departe!

Mihaela a fost draguta si mi-a raspuns la cateva intrebari:
1. De unde iti gasesti inspiratia in moda?
Recunosc ca tind sa adopt uneori anumite stiluri si trenduri vazute pe Instagram, Tumblr sau Pinterest, ( ceea ce as putea numi "inspiratie" ) insa in principiu ma imbrac in functie de starea pe care o am si aleg mereu ceea ce ma face sa ma simt cel mai bine in pielea mea. 

2. Urmaresti bloguri / vloguri/ instagrammeri? Care?
Urmaresc multe persoane pasionate de moda pe Instagram, majoritatea cu un numar destul de mare de urmaritori. Danielle Victoria (@xomissdanielle ) ma impresioneaza de fiecare data cu stilul ei foarte "vintage" si "carefree", imi ofera sentimentul acela de nostalgie amestecat cu voie buna. De asemenea, Marzia ( @itsmarziapie ) ar fi un alt influencer pe care il apreciez pentru felul in care isi alege tinutele. 

3. Locuri preferate din Constanta?
Poate suna ciudat, avand in vedere ca in ziua de astazi majoritatea adolescentilor prefera sa mearga la cinema, insa locul meu favorit din Constanta este Teatrul de stat. Iubesc teatrul si pot spune ca as alege oricand o piesa buna de teatru in favoarea unui film. Chiar incerc sa ii molipsesc si pe prietenii mei, sperand ca poate-poate ajung sa imi inteleaga si ei iubirea pentru teatru.

4. Ce carte cititi/ ati citit de curand?
Desi in mod normal optez pentru carti "fantasy" sau romante, am incercat de curand "A dog's purpose" de W. Bruce Cameron, pe care mi-am achizitionat-o la intamplare dintr-un aeroport pentru ca simteam nevoia de ceva de citit pe avion. Si clar nu am regretat! Este o carte care te unge pe suflet si te face sa si plangi in hohote in acelasi timp. Vazusem si filmul cu ceva timp inainte sa citesc cartea. Am plans de vreo 4 ori in timpul filmului si mama se uita ingrijorata la mine cand s-a terminat. 

5. Ce film ti-a placut? 
Am multe filme preferate, insa as vrea sa amintesc "Spirited Away". Este o animatie, de fapt, insa consider ca este o adevarata capodopera vizuala si merita toate laudele de rigoare. L-am vazut prima data cand eram mica si tot revazut de atunci. Nu cred ca ma voi satura vreodata de stilul unic in care sunt desenate personajele si semnificatiile din spatele simbolurilor si intamplarilor. 

6. Ce muzica asculti?
Ascult muzica indie/ rock alternativ. Muzica romaneasca nu ma pasioneaza in general, insa recunosc ca am o anume slabiciune pentru trupe rock romanesti precum Alternosfera, Vita de vie sau Coma. 

Trimiteți un comentariu