Zilele Frumusetii, Vivo! Mall Constanta

Fiind abonata la pagina de facebook Vivo! am aflat ca urmeaza sa aiba loc sambata aceasta "Zilele Frumusetii" (eveniment facebook) cu 3 invitate speciale: Carmen Bruma, Diana Munteanu si Laura Musuroaea. Fiecare urma sa tina un workshop
- Workshop de nutriție cu Carmen Brumă
- Workshop beauty tips & tricks cu Diana Munteanu
- Sesiuni de make-up și hairstyle cu Laura Mușuroaea
+ Concursuri cu premii surpriză
Pentru ca trebuia sa aleg doar unul dintre ele, m-am inscris online la workshopul lui Carmen Bruma pentru ca sunt interesata de nutritie si un mod de viata sanatos. O stiam pe Carmen de la TV + mama a cumparat prima ei carte Sanatoasa, Supla, Satula (Carte + DVD) pe care am citit-o cu interes, am incercat si exercitiile ei de pe DVD insa... din pacate nu m-am tinut de ele :-( cred ca voi reciti cartea sa vad daca pot totusi sa aplic ceva din sfaturile ei.
Si cum puteam sa incep un workshop de nutritie decat cu o... 
gogoasa :) de la The Donut Library
Emilian de la Vivo! ne-a facut cadou tuturor bloggerilor cate o gogoasa 
si un voucher de 10% reducere la Demmers  :-)))
 nu foarte consistent :P dar delicios cadou
la ora 15:00 au venit si invitatele imbracate fiecare pe stilul ei
Laura imbracata comod, pregatita de mers la plaja gen
Carmen si Diana foarte elegante
Au dat interviuri unei televiziuni locale si au facut poze cu fanele venite special





Initial au urcat pe scena dar pentru ca nu era un public foarte numeros(era o vreme superba afara si cred ca toti erau la plaja) cat sa fie nevoie sa stea pe scena, au coborat. Laura fiind imbracata mai casual a fost prima care a spart gheata si s-a asezat pe marginea scenei, mai aproape de public, oricat ar fi vrut Carmen si Diana erau prea elegant imbracate cat sa poata sa îi repete miscarea asa ca au coborat de tot de pe scena.
am facut cateva live-uri cu discutiile ce au avut loc intre invitate si public

 
Diana Munteanu(facebook) a fost o moderatoare excelenta si ne-a spus cateva din secretele ei de frumusete. Am aflat ca putem obtine un bronz frumos folosind creme usor autobronzante (pateaza mult mai putin decat cele mai puternic autobronzante), folosind ulei si o crema de protectie solara cu factor scazut. Am aflat ca nu mananca dimineata, doar bea o cafea si eventual ia si un minicroasant, mananca apoi ce pregatesc in platoul Prietenii de la 11, inca o masa sanatoasa si apoi seara mananca mai putin, un iaurt de exemplu.

Carmen Bruma (blog, facebook, youtube) ne-a dat sfaturi pentru un regim de viata sanatos, sa ne alegem niste reguli de alimentatie sanatoasa nu foarte greu de urmat (de exemplu sa mancam cand ne e foame, o senzatie de foame venind din stomac nu de la creier, pentru ca uneori sunt doar pofte si nu e o senzatie reala), sa avem ultima masa a zilei cu 2-3 ore inainte de somn pentru a avea timp organismul sa o digere, sa mancam mancaruri mai consistente in prima parte a zilei si mancaruri mai usoare pentru dupa-amiaza, seara.
Eu am intrebat-o cum sa ne descurcam cu tentatiile culinare, mi-a raspuns sa urmam regula lui Pareto 80/20, adica la 80% comportament corect, cu mancare sanatoasa, o zi din saptamana, la o masa sa ne facem poftele culinare. Am intrebat-o ce ne facem atunci cu iubitul, pentru ca lui ii gatim mancare delicioasa iar noi sa ne abtinem?... solutia lui Carmen... sa nu ii mai gatim :-))))) cei cativa barbati din public au sarit ca arsii... nuuu :-))) sunt de acord nuu... imi place sa ii gatesc logodnicului meu Catalin si am sa continui dar sper sa invat sa gatesc mancaruri si delicioase si mai sanatoase.
Mai aveam intrebari pregatite pentru fiecare dintre ele insa dupa 3 ore de discutii in care s-au atins si o parte dintre intrebarile mele eram toate obosite asa ca nu am mai facut conferinta de presa cu ele si bloggeritele constantene. Data trecuta cand am luat interviu invitatilor de la Bravo ai Stil a fost altfel organizat evenimentul si am luat interviurile inainte de prezentarile de moda, am avut un fel de exclusivitate si a fost fain :-)

Laura Musuroaea(blog, facebook, youtube) a stat vorbit putin despre tendintele sezonului in materie de machiaj si coafura si apoi a avut un eveniment separat in care 10 castigatoare au fost machiate si coafate.




La sfarsit doamnele au dat premii publicului in functie de cum au pus intrebari dar au dat cadouri si aleatoriu. Eu am primit un voucher de reducere Avene si o cafea la nisip de la Cafeneaua Al Mazaj.


Dupa eveniment am fost cu Catalin si am mancat cate o salata la Salad Box si am mai stat de vorba cu Emi si putin si cu Laura. Pe Laura o urmaresc pe youtube de cand am intalnit-o la Intalnirea Bloggerilor Constanteni acum 2 ani. E o persoana deschisa si simpatica si face niste vloguri dragute pe care le urmaresc cand alerg la banda. (atunci e mometul meu de pus la curent cu ce se intampla in vlogosfera romaneasca)

Felicitari organizatorilor de la Vivo! Mall Constanta, sper sa continue cu astfel de evenimente care sa atraga un public cat mai numeros.

Trimiteți un comentariu