Style Yourself! by Ovidiu Buta

Style yourself!(eveniment facebook) este un workshop de stil personal susţinut de Ovidiu Buta, unul dintre cei mai apreciaţi si cu experienţă stilişti de modă din România. Evenimentul va avea loc pe 11 august la ora 17:00 la Hotel Iaki. (din pacate evenimentul s-a anulat, il puteti insa urmari pe dl. Buta pe blogul sau www.mrbuta.com) Evenimentul e organizat de Workshop Haus si Florin Stoica.

Organizarea garderobei, alegerea ţinutei în funcţie de siluetă, culorile potrivite şi cum se combină ele dar şi trucuri de stil personal sunt câteva dintre temele din cadrul workshop-ului.
Evenimentul nu este doar “discurs” ci implică şi o interacţiune cu publicul. Asa ca pregatiti-va intrebari si nu ezitati sa puneti in discutie dilemele voastre in materie de tinuta.

Contravaloarea taxei de participare, se plateste în avans si este de 200 lei. Daaar avem o oferta pentru cititoarele blogului, daca spuneti atunci cand faceti inscrierea codul urbnstyle aveti o reducere de 50 de lei, adica platiti doar 150 lei. Suna bine nu? Eu voi merge deci, cu cine ma intalnesc la eveniment?

Pentru informaţii şi înscrieri sunaţi la 0755 925 886 sau scrieti un email la office@workshophaus.ro.
Locurile sunt limitate! 

Ovidiu Buta va prezenta o noua emisiune la Antena Stars, se fac preselectii in aceasta perioada. Asa ca daca vrei o schimbare de look si esti atat de curajoasa incat sa participi la o emisiune televizata national trimite un email la casting@antenastars.ro.

 

Ovidiu Buta tine si un curs de stil la Dalles Go Bucuresti.

Trimiteți un comentariu