Concurs Apartament HomeSea

Cu toţii iubim marea şi ne regăsim pacea şi energia într-o plimbare pe malul mării...
De aceea m-am gândit la un concurs care să vă aducă pentru 3 zile(3 nopti) la Constanţa. 
Un weekend la malul mării este oricând binevenit!

Care e premiul?
Puteţi câştiga pt. dv. şi încă 3 prieteni 3 nopti de cazare în Constanţa într-un apartament frumos şi modern, HomeSea. Perioada de cazare este 10-13 iunie 2016, check-in vineri, 10 iunie ora 15:00, check-out luni 13 iunie, ora 12. + Mai multe informaţii despre apartament.

Cum se desfăşoară concursul:
Concursul se desfăşoară în perioada 30 Martie -30 Aprilie 2016.
+  lăsaţi un comentariu la acest articol cu motivul pentru care doriţi să veniţi la mare, numele, vârsta, e-mailul, şi localitatea de reşedinţă.
+ sau trimiteţi-mi un e-mail pe adresa urbnstyle at gmail dot com cu aceste informaţii
+ sau dacă aveţi facebook comentaţi la poza de concurs lăsând informaţiile cerute mai sus + taguiţi un prieten care ar dori să vină la mare
+ daţi like la pagina UrbnStyle şi la pagina HomeSea Apartament
+ daţi share public pozei de concurs şi spuneţi despre concurs tuturor prietenilor din ţară

Cine câştigă
Câştigătorul va fi ales şi anunţat până pe 8 mai. Va fi un singur câştigător care va putea veni cu 3 prieteni la mare. Câştigătorul va fi ales în funcţie de cât de frumos şi-a motivat dorinţa de a câştiga acest concurs + a îndeplinit celelalte reguli de concurs + nr. de like-uri pe care le-a strâns comentariul său pe facebook.

update 2016.05.01 Câştigător!!! 
Cristina Dobrescu
Felicitari!

Castigatoarea concursului HomeSea, Cristina, a ajuns la mare impreuna cu sotul si bebelusul si o prietena si se bucura de vreme frumoasa :-) La apartamentul HomeSea totul e super ok si au descoperit o gazda minunata, dupa cum zice Cristina... "e o oaza! Am avut parte de caldura gazdei, de confortul apartamentului si de frumusetea zonei. Chiar recomand cu placere acest loc. Multumim inca o data pentru acest premiu dragut si care ne-a prins extraordinar de bine!"
Cateva poze din mica lor evadare la mare :










Succes!

Related:
+ Concurs Croazieră Grecia

3 comentarii

  1. Buna, Imi doresc sa merg anul acesta la mare, impreuna cu sotia si fiul de aproape doi ani, deoarece o vacanta la mare este binevenita si binemeritata :), in plus de asta pentru junior ar fi pentru prima oara cand ar face cunostinta cu marea :) Chiar ne-a recomandat medicul ca la 2 ani sa-l ducem la mare.
    Succes tuturor participantilor, multumim pentru concurs si o primavara frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. hello! Imi doresc sa merg anul acesta la mare pt ca anul trecut m-a sarit marea si tot anul am fost foarte trista si cu un dor de mare imens. oana alexandra stanciu 29 ani pitesti mail ony_stanciu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa cum spuntei voi, we need vitamin sea, eu, sotul si bebelusul nostru. L-am dus si la 5 saptamani pe malul marii, dar era prea mic sa fie atras in vreun fel de mare. Acum sper sa ne faceti voi aceasta bucurie, ca bebic sa primeasca atingerea placuta a valurilor.
    Detalii: Dobrescu Cristina, 24 ani, cristina.dobrescu91@yahoo.com, Calinesti.

    RăspundețiȘtergere