in the mood for... beige and brown

Denise, 22 ani, studenta finante
cojocel Roxy Tomis 3, geanta Takko, cizme targ Mamaia

Maria: mi-a placut mult cojocelul ei, imi place combinatia asta de bej in exterior si alb la guler, maneci. Am si eu ceva asemanator insa un model mai "sportiv", al ei e mai chic si elegant. Mi-a placut cum l-a combinat cu cizmele maro, rochita tricotata bej si poseta de un maro-roscat. In spate se observa vitrina de la Koton unde manechinul poarta un simpatic palton bej combinat cu o rochie neagra si pantofi cu botul decupat tot negri. Celalalt manechin e imbracat cu niste pantaloni cu imprimeu maro si o bluza alba combinata cu un cardigan negru, aceiasi pantofi cu bot decupat. Tendinte: combinatii de nuante din aceeasi culoare (bej/maro)

Aveam o ora jumatate libera inainte de a ajunge la filmul de la Casa de Cultura a Sindicatelor - v-am spus si pe facebook despre Saptamana filmului turcesc si m-am plimbat putin prin City Park Mall, intalnirea cu Denise a venit la fix, ce mai potriveala :-) 

La film a fost fain, am fost la "Vaporase din coji de pepene" pentru ca titlul mi s-a parut haios si era si descris ca o (Drama, Familie, Romantic, Comedie).Citatul marcant din film a fost "Daca te urci intr-o barca din coji de pepene cu siguranta ai sa si cobori" (sau ceva de genu) Mai sunt 2 zile de proiectii, filmul "Sora mea Mommo", maine, joi, si "120", vineri. Daca vreti sa incercati si altfel de filme decat cele comerciale... sala mica a Casei de cultura a Sindicatelor si organizatorii de la Yunus Emre Enstitusu va asteapta cu bratele deschise. Intrarea este libera. 
P.S. eu am facut afisul :-) daca va place si aveti nevoie de un grafican nu ezitati sa ma contactati la adresa urbnstyle at gmail dot com, puteti sa consultati si celalalt blog al meu, amartis, pentru mai multe exemple de design.

Trimiteți un comentariu