SkirtBike 2017

17.06.2017 am vrut sa merg la Skirtbike dar a plouat toata ziua :( Am ajuns la City Park Mall pe la 13:00 dar nu am gasit loc de parcare si ploua si nu avem pelerina de ploaie, asa ca nu am insistat sa merg prin ploaie alaturi de fete si am mers la Vivo Mall la un film :D. sorry


Vino sâmbătă- 17 iunie, la ora 11:00, la City Park Mall - zona Starbucks să pedalăm împreună prin centrul orașului! (eveniment facebook)

Înscrie-te aici : http://bit.ly/skirtbikeconstanta2017 
Tematica aleasă pentru defilarea Skirtbike Constanța 2017 este #SAILORETTE - ținute marinărești, dungate și neapărat asortate cu ruj roșu. Pregătește-ți bicicleta și îndrăznește să pedalezi în fustă!

Cele mai originale ținute și cele mai dichisite biciclete vor fi premiate. Pornim în defilare la ora 13.00 pe traseul următor: Parcarea City Park Mall – Bdul Lăpușneanu – Bdul Mamaia - Bdul Tomis – Piața Ovidiu - Bdul Elisabeta - Port - Plaja Modern Forza Zu.
Apoi ne etalăm ținutele marinărești și la #beachparty-ul Forza ZU de pe Plaja Modern!

Pregătește-ți bicicleta și îndrăznește să pedalezi în fustă! Sâmbătă, 17 iunie, ora 11:00, în parcarea City Park Mall - zona Starbucks.

Cum văd eu SkirtBike Constanţa?
O adunare de fete cochete care sa se plimbe pe strazile Constantei raspandind in jur veselie si buna dispozitie, eleganta si delicatete. Care sa inspire si pe alte fete sa mearga cu bicicletele si inca imbracate frumos.

Ne vedem sambata!

O selectie de doamne si domnisoare cu bicicletele lor din anii trecuti de la SkirtBike:

Anda, organizatoarea

Corina 
'
Oana Stande la Techir

 Cami de la krmenslife.blogspot.ro 

Anda si Mihaela
Ela
Andreea Madalina
Anda si Alexandra

17 iunie, la ora 11:00, la City Park Mall - zona Starbucks
ne vedem!

Trimiteți un comentariu