Pages

Pages

vineri, 30 iunie 2023

Digital Divas 2023 - inscriere propuneri

 

S-a deschis perioada de propuneri pentru Digital Digas 2023. Propunerile pentru Digital Divas Awards pot fi facute in perioada 15 iunie – 16 iulie 2023. Nu e prea elegant, dar m-am auto-propus. Am mai fost pe lista de vot in 2015. Anii trecuti nu m-am mai inscris pentru ca mi s-a parut ca nu ma incadram la conditiile de inscriere, zona peste 10.000 de urmaritori? nu sunt acolo. Anul acesta nu au mai trecut acea conditie la toate categoriile. Am ezitat intre Best Fashion Blogger si Best Lifestyle Content Creator, am ales a doua varianta, pentru ca in ultima vreme nu am postat atat de mult de moda ci a fost un mix. 

Daca aveti vre-un blogger preferat puteti sa il propuneti, dar trebuie sa ii stiti toate link-urile de pe social media si sa scrieti o scurta motivatie pentru nominalizare. Orice persoana propusa poate fi inscrisa la doar o singura categorie. O persoana propusa nu este neaparat inscrisa printre nominalizati, se va face o selectie de catre un juriu.

Mult succes tuturor! As vrea sa particip la Conferintele Digital Divas anul acesta dar nici nu stiu ce sa mai sper, anul trecut am avut niste probleme grave de sanatate si in loc sa merg la Digital Divas am stat prin spital. :-( poate totusi anul acesta reusesc?

RELATED:

+ pe cine am votat la Digital Divas 2022

Digital Divas 2017

+ Digital Divas 2015

duminică, 18 iunie 2023

TikTok Finds

Mi-am facut cont de TikTok recent @maria_epuras si incep sa gasesc tot felul de lucruri interesante. Ce idei bune de incercat am gasit?

2022.07.26 Organizare bucatarii mici

+ shelf riser / etajera de bucatarie 28 lei @HappyMax Se folosesc in dulap pentru a organiza mai bine farfurii, cumparaturi etc. 

L-am cumparat, uitati cum arata acum dulapul meu reorganizat.


Cautati pe pinterest shelf riser si veti vedea multe idei de organizare cu aceasta metoda.

Am gasit si la ikea VARIERA poliță/organizator 34 lei si am cumparat una, e mai solida decat modelul de la HappyMax.

+ cos metalic agatat / Cos metal depozitare sub rafturi, 33 lei, @HappyMax se pune tot in dulap, ca varianta sau ca si completare la etajera de mai sus.
l-am cumparat, uitati cum arata acum dulapul meu reorganizat.

Am gasit si la Ikea, PÅLYCKE Coş suspendat, 24,90 lei si de la ei si ideea sa il pun sub mobila suspendata, voi reveni candva si cu poze de la mine. Eu am pus carti de gatit acolo.


+ suport prosoape bucatarie 38 lei, @bonami 
Nu am gasit pentru prosop cat sa cumpar, dar am cumparat de la Ikea, PÅLYCKE
Suport suspendat+cârlige 8,90 lei pentru cani.



2022.07.25

Foaie antiaderenta, folie copt silicon, 23 lei de inlocuit clasica hartie de copt.

Acestea de sus sunt pentru tavi mici 29.5 x 21 cm. Am cumparat una din teflon si una din silicon dar cea din silicon e putin mai mica decat tava, cu 1-2 cm. Cred ca voi mai cumpara una din teflon, care se poate taia la dimensiune dupa ce o testez pe aceasta cumparata o vreme, sa vad daca are rost.
UPDATE: cea din teflon s-a ars/ facut din bej in maro destul de repede si am aruncat-o. Cea din silicon s-a taiat, am taiat pizza direct in tava si s-a taiat in cateva locuri, am aruncat-o cu parere de rau. Dar cred ca mai cumpar una din silicon, mi s-a parut mai buna dar trebuie sa imi amintesc sa nu tai pe ea.

2022.07.24

+ Dishmatic 20 lei, burete de bucatarie cu maner in care se pune detergent lichid

+ power scrubber/ perie electrica de curatat in bucatarie/ baie. Sunt multe conturi de ingrijirea casei pe TikTok, la unul dintre ele am gasit aceasta recomandare. Am gasit 2 modele la emag.ro, dar #1 nu are recenzii si e pe baterii si #2 are si recenzii slabe, asa ca nu stiu daca sa cumpar. Voi aveti asa ceva? Sunt utile?

#1 perie electrica pentru curatat FOXMAG24 69 lei


Perie WC din Silcon pentru Vasul de Toaleta, 42 lei, s-ar curata mai usor si vine cu adeziv pentru lipit pe perete.



2022.07.22

+ stampila Confidential (privacy stamp) vazuta la @effectivespaces, am gasit pe emag.ro la 72 lei sau pe amazon la 11 euro. Nu imi place sa arunc hartii cu numele si adresa mea lizibile, le mai taiam in bucati, dar aceasta idee cu stampila care marcheaza cu negru pare foarte buna. 


 + sa pun feliile de sunca/ cascaval separate de foi de servetele in pungi de plastic cu zip-lock. Deocamdata am incercat, sa vedem daca se pastreaza mai bine. Eu am niste pungi resigilabile zip-lock de 1 litru de la ikea.

Voi mai completa acest articol cu ce mai gasesc interesant...



miercuri, 14 iunie 2023

Dear Lover T-shirt Dresses Wholesale

Summer is around the corner, almost here, and you feel it's warm breeze coming over you. What should you wear? It can get so hot outside. The best choice would be something airy and loose, nothing tight on your body please! You discover this online store on the internet called Dear-Lover and it has some great t-shirt dresses for you to wear. And the prices are so low that you can buy dresses for you and all your friends. It would have been great if the dresses were from 100% cotton but polyester mix works ok for summer as well. And the prices are unbeatable. Some of these dresses are so comfortable and have so few seams that you can wear them as night-time sleep dresses as well. And let's not forget about wearing them around the house, they are great for that too, so comfortable and nice. Just put an apron over them when you have something messier to do.

you just love this abstract artsy print with colorful touches of color 
Material: 95%Polyester+5%Spandex

give me stripes in neutral colors every day! you say
Material: 50%Polyester+50%Cotton

enlarged animal print ? yes, please! 
Material: 95%Polyester+5%Elastane


and it's also a good time for a long airy dress, and has pockets too
Material: 95%Polyester+5%Elastane

You just love them, don't you? 

Which is your favorite model? Do you wear t-shirt dresses? Where? Can you briefly describe the models you own? 

kisses and hugs, Maria

P.S. This is a sponsored post.

luni, 12 iunie 2023

Heritage Instameet Techirghiol by Cronicari Digitali

 

Am fost sâmbătă 10 Iunie, la o întâlnire / tur ghidat prin Techirghiol cu Laura si Elena organizat de #cronicaridigitali. A fost drăguț. Turul a fost prezentat de 2 arhitecți. Am vizitat Teatrul de vara Jean Constantin, pontonul, Mânăstirea Sf. Maria, Sanatoriul Speranța, Vila Păpușa / Muzeu de Arta Populara. Din păcate nu s-a respectat programul, la 20 trebuia sa se termine turul in gradina botanica, dar era 21 si grupul era la Muzeul de Arta Populara. Noi ne propusesem sa stăm pana la 21 max așa ca am plecat si nu am mai ajuns la gradina botanica. 

Ca noutăți, nu știam/ nu mai fusesem la Teatrul de Vara, ponton, Sanatoriul Speranța si de Muzeul de Arta Populara, la Mânăstirea Sf. Maria am mai fost si e superba, chiar trebuie sa mergeți! Teatrul de vara arata bine, modernizat. Pontonul ar fi drăguț, dar e uneori un miros mai greu. Mânăstirea Sf. Maria e deosebita, de neratat in vizitele in Techirghiol, cu o gradina plina de arcade cu trandafiri si o mânăstire veche in stil maramureșean.  Sanatoriul Speranța sunt niște ruine fără acoperiș, dar au un farmec aparte, cum sunt invadate de verdeață. Muzeul de arta populara are câteva piese interesante, toate exponatele sunt primite din donații. 

Este si un concurs pentru participanți, concurs de postări pe social media. Premiul e o invitație la Techir Art Fest. Mult succes tuturor!

Mulțumim organizatorilor pt. tur si Laurei ca mi-a zis de eveniment. ❤️

Am plecat din Cumpăna pe la 17:40, am ajuns relativ repede in Techirghiol. Adică pe la 18 eram la Teatrul de Vara Jean Constantin.


imagini cu mari actori pe unul dintre pereții cinematografului

Laura îmbrăcata casual cu pantaloni albi, teniși albi si cămașa roz


Cei 2 arhitecți care au prezentat obiectivele turistice.
A participat destul de multă lume.

Ca ținute mai deosebite care mi-au atras atenția, mi-au plăcut 
* doamna imbracata in pantaloni negri, tricou in dungi alb/negru si vesta neagra si
* doamna imbracata in rochie alba de in? cu un cardigan bej si incaltari bej din piele intoarsa

Teatrul de Vara Jean Constantin a fost modernizat si are un look f. industrial.  

Alta doamna care mi-a atras atenția, purta pantaloni negri largi, maieu negru si o bluza tip plasa verde.

Hotel Minerva

un mozaic deosebit cu Jean Constantin 

aranjamente florale pe drumul spre ponton
Nu stiam ca exista acest ponton. Era dragut dar era si un miros destul de neplacut dar nu pronuntat in zona. Mi-au atras atentia si cei doi, ea in rochie neagra lunga, balerini negri si poseta maro si el in pantaloni scurti bej si camasa colorata, cu motive geometrice.
eu, m-am îmbrăcat in ie si pantaloni din in in dungi Stradivarius,
poșeta ratan cu perle de pe Aliexpress, sandale din Grecia

Multe persoane (cel puțin 2) aveau telefonul la gat pe șnur

pontonul
apa de langa mal era rozalie plus vegetatie verzuie

statuia lui Techir cu magarusul sau


Mânăstirea Sf. Maria

Laura in gradina Mânăstirii Sf. Maria


Mânăstirea Sf. Maria

Laura mirosind superbii trandafiri din curtea Sanatoriului Speranta





ruinele Sanatoriului Speranta

trandafiri in fata clădirii noii primarii
Muzeul de Artă Populară

o ie draguță, cu cusături roșii și paiete

toate exponatele muzeului erau primite din donații
un tablou care mi-a atras atentia


Mulțumim organizatorilor! 


Voi ați fost la Techirghiol? Ce anume ați vizitat ? Ați mai revizita? 
Ați fost în tururi ghidate prin propriul oraș sau în orașe apropiate?



RELATED: