luni, 19 martie 2018

accente grena

Ciprian, 28 ani si Andreea, 23 ani
el militar marina, ea inginer electronist


Maria: Uuu... un cuplu asortat, love it! I-am intrebat si nici macar nu se vorbisera, great minds think alike :P Imi place culoarea grena, elementul de legatura si ei au folosit-o cu moderatie, el la pulover si ea la palton. Lui ii vine bine paltonul verzuliu inchis cu guler din blanita si cum a purtat puloverul cu camasa dedesubt iar la ea imi plac blugii negri cu broderie gri discreta, a... si rucsacelul negru e inca in tendinte.

1) De unde va gasiti inspiratia in moda?
 Nu căutam inspirație in moda undeva aparte... In primul rând, suntem de părere ca mai întâi de toate trebuie sa te simți bine in ceea ce porți, nu doar sa arați bine. Noi ne îmbrăcăm după cum simțim, nu după “ce se poarta sezonul acesta”. Consider ca nu contează cum arată ceea ce porți, ci atitudinea cu care porți haina respectiva. In primul rând trebuie sa te mulțumești pe tine și sa îți placa tie, nu altora; și dacă tie îți place și ești mulțumit, și cei din jur vor fi de aceeași părere.

2) Urmariti bloguri / vloguri? Care? 
Nu urmărim ceva aparte in mod deosebit... Ne mai uitam din când in când pe FashionTV sau ne mai aruncam un ochi peste rubricile de moda din diverse reviste. 

3) Locuri preferate din Constanta? 
Nu pot spune ca avem un loc anume care sa fie preferatul nostru, însă de fiecare data, plimbarea de pe faleza ne relaxează și ne incarca cu oarecare energie pozitivă. In rest, ne place mult sa mergem cu rolele prin Mamaia, sa alergam pe stadion, iar vara sa mergem la plaja. Unul dintre localurile preferate atunci când dorim sa servim “o cina romantica in oraș” este restaurantul Integra.

4) Ce carte cititi/ ati citit de curand?
In ultimul timp, atât eu cât și Ciprian am citit cărți despre dezvoltare și evoluție spirituală. In momentul de fata, eu citesc “Divina Comedia” a lui Dante. 

5) Ce film v-a placut?  
Nu pot spune ca ne-a marcat un film in mod special in ultimul timp, însă unul din preferatele noastre, pe care l-am tot revăzut, este “Intouchables”. 

6) Ce muzica ascultati?
Cu muzica este la fel ca și cu îmbrăcămintea; nu avem un gen preferat anume, ci ascultam muzica in funcție de starea de spirit. 


elegance is good taste with a dash of daring

"Elegance is good taste with a dash of daring" / 
"Eleganta e bun gust cu o doza de îndrăzneală" - Carmel Snow

Raluca, 35 ani, jurist
costum Poema, blanita rosie Atmosphere

Maria: Bunul gust se vede, indrazneala e folosirea culorii rosii intr-o cantitate considerabila. O tinuta eleganta, imi place combinatia gri rosu si cum se mai vede putin din sacou de sub haina de blana rosie. Vorbind putin cu Raluca am aflat ca isi gaseste inspiratia doar din plimbarile prin magazine, cum nu instagram/ pinterest/ facebook? waw :P  meseria de jurist nu ii lasa prea mult timp pentru pierdut timp pe net inseamna. O fi bine? Oricum pierde o lume intreaga de inspiratie. Sper macar sa inceapa sa urmareasca urbnstyle.ro :P


nu judeca o carte dupa coperti

"Nu judeca o carte dupa coperta"/ 
"Don't judge a book by it's cover"

Nicoleta, 50 ani, bibliotecara
vesta Bonsay

Maria: O tinuta asortata si dramatica. Vesta asimetrica neagra cu blanita rosie aplicata e piesa vedeta,(pe spate era un model in V, negru alternand cu rosu) dar e frumos accentuata de o rochita neagra, ciorapi grena si un colier rosu din lemn. Ma bucur sa descopar o doamna bibliotecara atat de interesant imbracata, cartile sunt pe maini bune :-)


1. De unde va gasiti inspiratia in moda?
Nu pot să spun că mă  inspir dintr-o zonă anume a modei, mi-am format propriul stil, care să mă reprezinte. În general, articolele de îmbrăcăminte pe care le cumpăr, sunt de la        magazinul   ”Haotic” și nu numai. Nu sunt adepta lucrurilor de firmă, dacă văd ceva pe tarabă și-mi place, cumpăr.

2. Urmariti bloguri / vloguri? Care?
Nu am nicio preferință în materie de bloguri/vloguri.

3. Locuri preferate din Constanta? 
Nimic deosebit.

4. Ce carte cititi/ ati citit de curand? 
”Conjurația imbecililor” John Kennedy

5. Ce film v-a placut? 
”Melancholia” Lars von Trier

6. Ce muzica ascultati? 
Rock simfonic.