Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 15, 2016

Film: Downton Abbey: A New Era

Am fost la film, la Downton Abbey: A New Era ( IMDB 7.6). Nu am vazut serialul insa am fost la filmele artistice de la cinematograf. Desi nu cunoastem intreaga poveste, am putut sa ne bucuram de decorurile frumoase si de personajele distinse.  Actiunea urmareste in paralel doua evenimente, o filmare la castel si o vizita a familiei in Franta. Filmarea la castel are loc din motive financiare, acoperisul trebuia reparat si o infuzie de bani nu ar fi stricat asa ca familia este de acord ca si casa lor sa fie decorul pentru un nou film, initial mut dar apoi printre primele cu voci inregistrate. Vizita in Franta este datorata mostenirii misterioase a unui castel de catre Violet, de la o fosta cunsotinta. Toti au fost intrigati de aceasta poveste si speculau ca ar fi fost mai mult acolo decat o simpla cunostinta. Dar nu era asa, din punctul de vedere a lui Violet, fusese o cunostinta interesata romantic de ea dar careia nu ii daduse curs, ea fiind proaspat casatorita in acea perioada.(din ca

Valentines la Maritimo

Loredana si Liviu Maria: mi-a plăcut cum era o mică coordonare între ţinutele lor, respectiv el avea puţin roşu la cămaşa de blugi şi ea era îmbrăcată în grena. Interesantă fustiţa asimetrică grena cu negru. El avea nişte încălţări Nike AirMax interesante, albastre cu motive florale albe.

Valentines la Maritimo

AnaMaria si Marius Maria: ea mi-a atras atenţia cu pantaloni cu grafisme alb-negre, geacă neagră de piele şi păr lung până la mijloc blond şi mi s-a părut interesantă bluza lui gri cu guler larg şi prindere asimetrică... aşa că i-am pozat.

indrazneste...

2016.02.14 Maritimo  îndrăzneşte... să fii sexy black in a red Valentine's day :P  Adina Mădălina Maria: mi-a părut bine să o revăd pe Adina după atâta timp şi mi-a plăcut rochiţa neagră combinată cu vestă de blană neagră, o apariţie seducătoare şi elegantă. 2014.05.23 parc Tăbăcărie indrazneste...  sa fii cool pe 2 roti , Adina Madalina, 21 ani,  studenta UMC (Universitatea Maritima Constanta) inginerie economica in parcul Tabacariei langa centrul de inchiriere biciclete iVelo Ca si designer il admir foarte tare pe Catalin Botezatu. Imi plac creeatiile lui si incerc sa tin seama de sfaturile Iuliei Albu. De obicei ma imbrac in functie de starea mea de spirit si incerc sa nu fie ceva comun. Atunci cand am timp ma uit pe reviste fashion sau la emisiuni fashion.

Detalii

Yolanda, 27 ani, inginer proiectant nave carte : Paulo Coelho film : drame, About Time muzica : clasica locuri : Maritimo (Pasticeria d'Italia) Maria: broşa roz cu camee mi-a atras atenţia şi mi s-a părut simpatic cum a purtat-o cu bluză gri, cardigan mov, blugi, pălărie neagră şi plic cu grafisme alb-negre.