sâmbătă, 6 februarie 2016

Constanţa chic

Oana Roxana (am mai pozat-o la lansarea cărţii Prinţesei Urbane)Maria: mi-a plăcut şalul mare în nuanţe de grena şi albastru combinat cu o cămaşă roşie, bluză în dungi marinareşti, pantaloni gri, rucsăcel negru cu franjuri şi botine negre din piele întoarsă.

puţin roz nu strică

Andrada Roxana

Maria: mi-a plăcut bluziţa cu accente roz şi în general ţinuta compusă din bluză, fustă neagră, poşetuţă maro şi botine cu şiret şi toc maro, a... şi ochelarii au o formă interesantă, puţin cat eye

o tinuta romantica

Ana Larisa, 30 ani,  
manager Integral Edu Constanţa (consilieri spentru studii în străinătate)
superba rochiţă dantelată e cadou de la un prieten bun

carte: Metamorfoza - Kafka
film: nu prea are timp
muzica: balade rock
locuri: malluri, cafenele centru

Maria: mi-a plăcut mult rochiţa dantelată romantică şi cum îi venea ei ca blondă, am crezut iniţial că sunt 2 rochiţe pe care dânsa le-a combinat, dar e de fapt doar una. Ar fi mers nişte încălţări deschise la culoare sau o poşetuţă neagră pentru a avea un corespondent la cizmele negre.

bej, negru si animal print

ţinută Mango şi Zara

Maria: mi-a plăcut ţinuta doamnei compusă din piese bej(bluza şi încălţările), negre(fusta, poşeta, ciorapii) şi eşarfa animal print.

cool black

Alina, viitoare mămică
ţinută Zara şi H&M


Maria: mi-a plăcut atitudinea cool dată în parte şi de purtarea unor pantaloni de piele negri cu blazer negru cu mânecile răsucite, maletă şi UGG. Avea şi un pandantiv simpatic cu o fetiţă de la Roxy. Părul împletit într-o coadă simplă adauga un plus de coolness.