Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 31, 2016

roz si gri

Adriana, 33 ani, medic epidemiolog si profesoara de engleza. Are un cont de tik tok adry.h  cu 21500 de urmaritori, waw! O gasiti si pe instagram la  healthy.adry . Tinuta e alcatuita din: haina de la bunica ei din Germania, o doamna foarte eleganta, rochita roz Pull&Bear, poseta Sinsay, cizme CC Young. Maria : Mi-a placut tinuta Adrianei, predominant roz dar cu acea haina larguta in nuante de gri foarte şic. 

elegant mix

Eugenia Maria: Şalul dădea ţinutei un aer elegant şi deosebit. Mi-a plăcut şi corespondenţa de detalii cu ţinte de la rochie şi de la încălţări. În aceeaşi idee sau oricum asemănătare au fost propunerile  de la prezentarea de modă de la sărbătorirea a 4 ani de Maritimo . Poncho-păturică gri, pulover alb cu guler larg, pantaloni din piele, botine negre. Şal negru, cămaşă albă, pantaloni largi gri, pantofi negri Poncho-păturică, cămaşă albă, blugi şi botine gri.

o tinuta selecta

Maria: combinaţia de fusta albă lalea, haina de blană fină şi încălţările grena mi-au atras atenţia, o ţinută selectă a unei doamne pentru care nu era prima întânire cu un fotograf de streetstyle.

clasic modern

Sabin Maria: mi-a plăcut mixul clasic (cămaşă şi vestă) cu modern (blugi), nu e un mix nou dar e frumos să mai vezi tineri adoptându-l.