Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 25, 2015

Film: Downton Abbey: A New Era

Am fost la film, la Downton Abbey: A New Era ( IMDB 7.6). Nu am vazut serialul insa am fost la filmele artistice de la cinematograf. Desi nu cunoastem intreaga poveste, am putut sa ne bucuram de decorurile frumoase si de personajele distinse.  Actiunea urmareste in paralel doua evenimente, o filmare la castel si o vizita a familiei in Franta. Filmarea la castel are loc din motive financiare, acoperisul trebuia reparat si o infuzie de bani nu ar fi stricat asa ca familia este de acord ca si casa lor sa fie decorul pentru un nou film, initial mut dar apoi printre primele cu voci inregistrate. Vizita in Franta este datorata mostenirii misterioase a unui castel de catre Violet, de la o fosta cunsotinta. Toti au fost intrigati de aceasta poveste si speculau ca ar fi fost mai mult acolo decat o simpla cunostinta. Dar nu era asa, din punctul de vedere a lui Violet, fusese o cunostinta interesata romantic de ea dar careia nu ii daduse curs, ea fiind proaspat casatorita in acea perioada.(din ca

o prezenta intr-un roz delicat

Catalina  balerini animal print H&M,  rochiţă roz H&M, cămaşă roz Zara  carte: Magicianul - Fowles film: urmează... Martianul muzică: Drake locuri: Toscana, Reyna, Byblos Maria : mi-a plăcut nuanţa delicată de roz combinată cu maroul poşetei şi balerinii animal print.

black and white chic

Andreea, 26 ani, operatoare call center rucsac negru  Claire's , blugi albi Berska, încălţăminte neagră Stradivarius carte: Doctor Sleep - Stephen King, Colectionarul - John Fowles, Crima si pedeapsa - F. Dostoievski film: Everest muzică: rock, AC DC, Scorpions locuri: Braşov - Temple, Constanţa - Arabica(Piaţa Ovidiu), Doors Maria: mi-a atras atenţia combinaţia alb(pantaloni) - negru(restul ţinutei) şi rucsacul negru(yep se poartă rucsacii back to school) şi detaliile dantelate de la bluză sunt demne de luat în vedere. Şi apropo de ţinutele alb-negru,  mi-a plăcut vitrina Koton creeată în această temă monocromă.

turqoise ombre

Corina, 16 ani, liceul Eminescu secţia ştiinţele naturii rucsăcel LCWaikiki, restul ţinutei din Anglia carte: citeşte 6 cărţi în paralel! Magicianul - Fowles film: Sin City muzică: rock, Nirvana, Led Zeppelin locuri: centrul vechi Maria: mi-a atras atenţia părul ei brunet decolorat la vârfuri şi vopsit cu turcoaz... original!(am înţeles că a fost făcut la un coafor Professional? din zona Dacia, lângă crama Tohani) în rest avea o ţinută casual neagră completată cu un rucsăcel cu detaliu din blană. Acum că mă uit mai bine... mi se pare că seamănă puţin cu Angelina Jolie :-)

cartoon bag

Maria: mi-a placut ţinuta sportivă compusă dintr-o rochie gri mulată combinată cu încălţări sport negre cu accente roşii si poşeta cu desene ca dintr-un ziar.