Pages

Pages

duminică, 30 iulie 2023

Maria Beach Style | Tinuta mea de plaja

 


REALITY BITES: V-am  propus 2 tinute foarte frumoase de plaja/ festival (1- festival vibes, 2 - beach kimono), tinute care mi-ar placea sa le port insa adevarul e ca nu pot sa le port neavand un corp cu dimensiuni ideale. Dupa sarcina cu Ioana-Amelie, m-am ingrasat mult, de la marimea 38 am ajuns la marimea 42. Am slabit anul trecut 10 kg, adica ajunsesem la greutatea dinainte de sarcina dar am avut niste probleme de sanatate si m-am ingrasat la loc. Asa ca acum sunt la marimea L(large). Multumesc corpului si lui Dumnezeu ca sunt totusi sanatoasa dar tot nu sunt multumita de cum arat. Stiu ca se zice, every body is a beach body, dar nu ma simt bine si asta e. Am incercat sa slabesc dar nu prea reusesc si ce sa fac, sa nu merg la plaja? Nu pot pentru ca Ioana si sotul vor la plaja asa ca... asta e solutia gasita pentru aceasta perioada.

Am cateva costume de baie marimea L, tip 2 piese, sau costum de baie intreg, dar nu ma simteam bine sa le imbrac la plaja asa ca mi-a venit ideea sa ma acopar mai mult. Stiu ca e putin amuzant acest tricou cu protectie UV de surfing... la Marea Neagra unde nu sunt valuri de surfing, dar mi-a placut. De fapt eu am luat invers, pantalonul scurt inflorat si tricoul turcoaz uni, dar nu am gasit online varianta aceasta, am ales asa pentru ca florile incarca mai mult si nu am nevoie de asa ceva in zona pieptului. Nu am ales setul cu ambele piese la fel, pentru ca mi se pare prea mult acelasi imprimeu si la pantaloni si la bluza, prefer o piesa inflorata si cealalata piesa intr-o culoare ce se regaseste pe imprimeu. Imi plac pantalonii scurti, bufanti dar cred ca mi-ar fi trebuit unii putin mai lungi, daca merg mai mult pe jos pana la plaja apar mici probleme de frecare pulpe, cine stie, cunoaste. Pe dedesutul tinutei port un costum de baie din doua piese simplu bej-maro. Nelipsita este borseta Pusheen din cauciuc, utila pentru ca nu se uda. Tin in ea cheile si banii.  Am un prosop de baie pe care il pun pe plaja, nu, nu prea iau sezlong, pentru ca stam putin la plaja si nu mi se pare ca se justifica. Mergem la plaja si stam putin, una maxim 2 ore, intre 8 -10 a.m.  sau dupa ora 17. Iau si jucariile Ioanei de plaja, iar ca ceva racoritor iau un suc cu banane si capsuni sau ce altecva mai gasesc si ocazional o inghetata mix vanilie cu ciocolata. Folosim crema protectie UV 50. 

Recunosc ca inca nu am inotat imbracata asa sa va zic daca e ok si pentru asta, cand mergem la plaja, mai mult ne jucam la mal, unde e apa mica, facem castele de nisip si gropi in nisip. Nu am timp de citit carti sau reviste pentru ca trebuie sa fiu cu ochii pe Ioana, care se joaca pe langa mine cu diferite jucarii de plaja. 

Am mai vazut, dar rar persoane cu o tinuta similara, mai mult copilasii sunt imbracati in genul acesta, ca sa fie protejati de razele soarelui. Ideea mi-a venit de la alte bloggerite (Diana sau Alina) care le vad ca au in garderoba costume de baie cu maneci lungi si imi plac si acelea dar eu am vrut ceva mai usor de imbracat si de aceea am optat pentru tricou si pantaloni scurti.

Voi ce purtati la plaja? Sunteti multumite de corpul vostru? Daca nu, ce faceti ca sa va simtiti bine in propria piele?
pupici! 

Update: Eram obosita si am mers la plaja si cu hainele de casa, aka, pantaloni scurti si tricou, oricum nu intentionam sa inot, asa ca nu a fost o problema. 

RECREEAZA TINUTA:
+ tricou UV înflorat Vintage @Decathlon 59 lei

+ pantaloni scurti @Decathlon 79 lei

+ borseta Pusheen @emag 99 lei

+ prosop @Decathlon 59 lei

+ jucarii plaja 

+ suc Prigat cu capsuni si banane

+ înghețata Top Gun

+ muzica

Not an AD. Nu e o reclama.

joi, 27 iulie 2023

Beach Kimono

 


RO: Vara e pe val, caldura mare, o tinuta mai deosebita pentru plaja ar fi costum de baie si un kimono subtire care sa te acopere cand nu mai stai la plaja. De preferat costumul de baie sa fie intr-o nuanta care se regaseste pe kimono. As accesoriza tinuta cu niste papuci/ slapi cu stelute de mare si o poseta din rafie cu maner din bambus, pentru a continua inspiratia asiatica. Ca prosop am ales unul rotund ca o mandala de pe amazon. Ca lectura, am propus ceva mai usurel, nu o carte ci o revista, mai precis Vogue, daca aveti acces, daca nu, Glamour sau ce mai se gaseste, cu greu, pe la standuri.  ( In poza e o coperta Vogue Philippines

Da, e foarte frumos ce propun in aceste tinute, dar adevarul e ca eu nu-mi permit sa port asa ceva, poate voi reveni si cu tinuta mea de plaja. Esti curioasa? Care e tinuta ta la plaja?


EN: Summer is here, the heat is high, a more special outfit for the beach would be a bathing suit and a thin kimono to cover you when you're not sunbathing. It is preferable for the bathing suit to be in a shade that can be found on the kimono. I would accessorize the outfit with some slippers/flip-flops with starfish and a raffia bag with a bamboo handle, to continue the Asian inspiration. As a towel I chose a round one like a mandala from Amazon. For reading, I proposed something easier, not a book but a magazine, more precisely Vogue, if you have access, if not, Glamour or what else can hardly be found at the stands. ( The photo is cover Vogue Philippines

Yes, it's very nice what I propose in these outfits, but the truth is that I can't afford to wear something like that, maybe I'll come back with my real beach outfit. You're curious? What is your beach outfit?


RELATED:

Festival Vibes

sâmbătă, 22 iulie 2023

Digital Divas 2023 - Vot

 

S-a deschis perioada de vot pentru Digital Divas. Am votat si eu. Am votat in principal pe cine cunosteam, doar la categoriile 7, 9, 11 nu am cunoscut pe nimeni si a trebuit sa vad profilele si sa aleg pe cineva. De ce aleg persoane pe care le cunos? Mi se pare un criteriu bun, sa votez pe cineva pe care cunosc de mult timp decat cineva aparut gen ca peste noapte si de care nu am mai auzit. Daca erau waw poate imi apareau pana acum in cale, recomandati de alte persoane, ca de obicei asa adaug persoane la lista, share la share etc. So poate ca e plictisitor sa alegi ce cunosti dar are si o logica. As putea sa dau o sansa si newcomerilor, dar ia timp sa sap profile asa ca prefer sa apara ei la timpul lor. Sau daca faceau cei de la Digital Divas mai multe liste doar cu newcomeri, asa eram nevoita sa sap. :-P

You call that Digging? Asta numești tu săpat? sursa

Diggers & Dreamers / Cei care sapa si cei care visează sursa

Puteti sa votati si voi si sa sprijiniti talentele locale din social media. Sau puteti sa va inspirati din aceasta lista si sa urmariti aceste persoane, sunt crema influenceritelor locale. 



1. Best Blogger in Fashion and Beauty: Alina Aliman (site, instagram) Nu o urmaream pe Alina, desi cred ca am mai auzit de dansa, o voi urmari de acum inainte. Cam slabuta prezenta la aceasta categorie.


2. Best Health & Wellness Content Creator: Sonia Argint (site, instagram) Pe Sonia o urmaresc de mult timp, as vota-o la mai multe categorii, dar nu e inscrisa. Imi plac articolele scrise de ea si echipa ei sunt educative si interesante si ea e o prezenta eleganta.


3. Best Travel & Fashion Content Creator: Florina Toma (tiktokinstagram) Am descoperit-o relativ recent pe Florina, si are multe reeluri waw, e frumoasa, imbracata mereu elegant, calatoreste in locuri deosebite si e filmata foarte inspirat, asa ca am votat-o. Le mai mentionez pe Larisa Costea, am votat-o anii trecuti si Roxana Ciuchilan si ea o prezenta simpatica. 


4. Best Lifestyle Content Creator: Cristina Bazavan (site, instagram) Cristina e go to blogger for cultural news, gasesc deseori la ea informatii interesante, o urmaresc de muult timp, dinainte de instagram de cand era microsoft 365 pages (parca asa le zicea). Aici ma inscrisesem si eu cu blogul, nu am fost selectata, dar na presupun ca nu ma ridic la nivel, a fost o dezamagire, dar o sa imi treaca. O mai mentionez pe Diana Cosmin, pe care o urmaresc de asemenea de mult timp. 

5. Best Fashion Stylist in Social Media: Irina Markovits (site, instagram) O urmaresc de ceva timp pe Irina, imi place stilul ei vestimentar si admir de la distanta cursurile ei, poate candva am sa si particip, deocamdata nu e cazul. Imi place si ca gaseste solutii de styling pentru midsized women, she is inclusive and I like it. 


6. Best Make-Up Artist in Social Media: Diana Ionescu (instagram) Am pozat-o acum muuulta vreme la un eveniment si am retinut-o ca make-up artist. Recunosc ca nu m-am uitat la celelate fete, am votat pe cine cunosteam din lista.
Diana la Inspired in 2008, la Club Fabrica

7. Rising Stars in Fashion & Beauty on YouTube: Liz Tautu (youtube, instagram) Nu urmaream si nici nu cunosteam pe nimeni din lista asa ca a trebuit sa le iau la rand. Mi-a placut stilul lui Liz, are o eleganta clasica-ish care mi-a placut asa ca am votat-o.


8. Best Fashion & Beauty YouTube Channel: Denisa Sima (youtube) Chiar urmarisem recent niste videoclipuri de ale ei, unul cu reactualizarea garderobei si mi-au placut asa ca pe ea am votat-o, desi stiam si alte youtuberite din lista. 

9. Rising Stars in Fashion & Beauty on TikTok: Alessia Grecu (tiktok). 
Iar nu stiam pe nimeni din lista. Mi-a placut stilul Alessiei, desi videoclipurile nu sunt prea profi, a facut ce a putut cu ce avea. 

10. Best Fashion & Beauty TikTok Account: Alexandra Iosif (tik tok, instagram) Din lista o urmaream pe Alexandra, imi place stilul ei si ca e naturala, are ceva asa casual la felul cum vorbeste si ce subiecte abordeaza si are si un stil vestimentar in mare parte placut.


11. Rising Stars in Fashion & Beauty on Instagram: Ana Maria Badea (instagram). Nu cunosteam pe nimeni din lista, si a fost o alegere dificila intre Ana Maria si Stefania Olariu(instagram), am ales-o pe Ana Maria pentru vibe-ul mai classy al peretelui ei de instagram, da asa o senzatie de revista de moda. Dar mi-au placut si cateva poze de-ale Stefaniei.
Ana Maria Badea

Stefania Olariu

12. Best Fashion & Beauty Instagram Account: Sinziana Iacob(tiktokinstagram) O urmaresc de mult timp pe Sinziana, am descoperit-o initial pe youtube cu niste videoclipuri cu calatorii in India parca, dar este o prezenta f simpatica si o urmaresc pe mai multe canale. Este si mamica lui Nor.

13. Best Male Content Creator (in Fashion & Lifestyle): Emanuel Iuhas (siteinstagram) Il stiu pe Emanuel de mult timp si mi s-a parut o coincidenta .. draguta ca si site-ul lui se numeste Urban Style Journey. Oricum, are un stil fain de a se imbraca si imi place si ca este un sot devotat. 

14. Most Active Content Creator: Denisa Sima(youtube, instagram)  Nu stiu daca e cea mai activa, dar este destul de activa si este o prezenta simpatica. Am votat-o si la aceasta categorie.

15. Best Content Creator in Fashion & Beauty: Ioana Grama (tiktokinstagram). O urmaresc pe Ioana de ceva vreme si are o evolutie foarte frumoasa, si-a deschis si magazinul ei de haine, calatoreste mult, mamica Ayanei, se imbraca frumos. Este de urmarit!

16. Best Celebrity Content Creator: Dana Rogoz (instagram) O urmaresc de mult timp, este o actrita talentata, mamica unor copii adorabili, sotie devotata si creeaza continut de calitate.


17. People's Choice Award: Ioana Grama(tiktokinstagram).

18. The Digital Diva of the Year: Dana Rogoz(instagram) Femeie de cariera, actrita talentata, mama devotata, prezenta activa pe social media, nu pare sa ii lipseasca ceva. Mult succes in continuare!


RELATED:

+ pe cine am votat la Digital Divas 2022

+ Persoane pe care recomand sa le urmariti 2021

miercuri, 19 iulie 2023

Depistare Cancer in Stadii Incipiente

2022.07.01 Cancerul la san si la col sunt doua tipuri de cancer care fac multe victime in Romania. Depistarea la timp ajuta in cele mai multe cazuri. Dar ca sa le depistezi trebuie sa faci investigatii din timp. Nu te gandi ca nu ti se poate intampla tocmai tie, cancerul nu discrimineaza, imbolnaveste femei din toate categoriile sociale, asa ca fa investigatii din timp. 

CANCERUL LA SAN. Ce poti face?

+ Sa te palpezi in fiecare luna, intre ziua a 3-a si a 5-a zi de la inceputul ciclului. Ridici un brat si cu mana cealalta palpezi sanul, daca gasesti un nodul nedureros mergi de urgenta la medic. 

1. Stai in pozitie culcata, pune-ti bratul stang sub cap. Foloseste mana dreapta pentru a examina sanul stang. Cu cele 3 degete din mijloc, palpeaza sanii cu miscari circulare/ spirala, radiale si de sus in jos/ verticale.  Verifica daca gasesti umflaturi, noduli duri sau ingrosare a pileii. Foloseste nivele diferite de presiune, usoara, medie, apasata pe diferite zone ale sanului. Verifica intregul san de la subbrat pana la coastele de sub san. Schimba bratele si verifica si celalalt san.

2. Stand in fata unei oglinzi cu mainile pe solduri verifica sanii pentru  modificari in dimensiune si forma,  noduli, umflarea sanilor sau schimbarea texturii pielii.

3.  Ridica bratul ca sa poti verifica la subrbat pentru noduli.

4.  Strange sfarcul intre degetul mare si aratator. Anunta doctorul daca ai orice scurgere din san sau orice umflatura sau nodul. 





Uita-te dupa semne alarmante precum: 

-  prezenţa unor umflături ale sânului

- o sensibilitate la atingere a sânului

- noduli nedurerosi

- modificarea formei sau conturului sânului

- iritaţii, înroşiri ale pielii sânului, mâncărimi

- secreţii mamelonare

- înăsprirea şi descuamarea mameloanelor

- durere localizată, care nu dispare in timp

- gropite in pielea sanului

+ Daca ai sub 40 de ani, sa iti faci o ecografie mamara in fiecare an sau dupa cum iti recomanda medicul. Poti face gratuit la Policlinica 2 Constanta, daca te duci cu o trimitere de la medicul de familie, cardul de sanatate si buletinul. Ecografia de sân sau ecografia mamară foloseşte undele sonore pentru a oferi o imagine a ţesuturilor din interiorul sânului (la fel cum se procedează la ecografia femeilor însărcinate). În timpul ecografiei mamare nu se folosesc raze X sau alte tipuri de radiaţii potenţial nocive. Nu este o procedură dureroasă. Imaginea ţesutului mamar poate fi vizualizată pe un ecran şi poartă denumirea de sonogramă sau scanare cu ultrasunete. La sfârşitul consultului, care durează 15-20 minute, veţi primi câteva cadre imprimate şi o descriere în scris a situaţiei descoperite, cu recomandări de tratament sau intervenţii necesare. Mergi la control cu rezultatele obtinute anterior de la ecografii pentru ca medicul sa observe o evolutie a sanului. Daca este descoperit ceva, pentru un diagnostic de certitudine ( daca formatiunea este benigna sau maligna) se va recomanda efectuarea unui examen citologic prin punctie sau biopsie in leziunea suspecta. Punctia necesita anestezie locala si medicul va preleva printr-o incizie mica material din formatiunea desocoperita (ex. fibradenom). Acest material va fi trimis la laborator pentru a determina daca este benign sau malign.

+ Daca ai peste 40 de ani, sa faci o mamografie o data la 2 ani intercalata cu ecografie mamara. Mamografia este un examen radiologic al sânilor, metoda principală de screening pentru depistarea cancerului la sân. Examenul de la mamografie este întotdeauna bilateral şi comportă cel puţin două clişee (faţă şi profil) ale fiecărui sân, uneori trei (un clişeu oblic, care să permită explorarea scobiturii axilare). Radiologul aşează pacienta în faţa aparatului şi, înaintea fiecărui clişeu, îi comprimă sânul pacientei între placa port-film şi o placă transparentă. Este o procedură puţin dureroasă, dar suportabilă. Rezultă imagini din care un medic specialist poate lua informaţii despre problemele sânilor.

Am facut si eu recent, pentru prima data mamografie, mamografiile sunt recomandate dupa 40 ani. Este o procedura putin dureroasa, compresia sanilor doare putin dar nu foarte tare. Daca aveti intre 50-69 ani puteti beneficia de mamografie gratuita.

NOU! Cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate, cei de la Donna Medical Center au o campanie, "Ziua Sanselor la viata", sambata 23 Octombrie vor oferii 100 de consultatii gratuite, mai specific o mamografie digitală cu tomosinteză sau o ecografie mamară, în funcție de vârstă. Vedeti la ei pe site informatii cum sa va inscrieti. Mai au si mici campanii cu diferite persoane din online, precum Sanziana Negru

CANCERUL LA COL. Ce poti face?

+ Sa mergi la un control ginecologic si sa faci un test Babes Papanicolau. Se poate face si acesta gratuit in baza unei trimiteri de la medicul de familie către un ginecolog care are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. O alta optiune gratuita este sa te testezi in cadrul caravanei Renasterea. Timp de 12 săptămâni, Caravana Mobilă de diagnostic a cancerului de col uterin va staționa în Chitila, județul Ilfov, Agigea - Constanța și Mihaiesti, din Vâlcea. 

Cat de des sa faci testul?

Colegiul American al medicilor ginecologi (American College of Obstetricians and Gynecologists- ACOG) recomandă ca testul Babeș Papanicolau să fie făcut după cum urmează:

- primul test este bine să fie făcut la vârsta de 21 de ani sau la 3 ani după începerea vieții sexuale, dacă aceasta a avut loc mai devreme de vârsta de 21 de ani;

- pentru femeile cu vârsta între 21 și 30 de ani, testul este recomandat o dată la 2 ani;

- pentru femeile cu vârsta între 30 si 64 de ani, testul este recomandat anual;

- pentru femeile cu vârsta peste 65 de ani, nu este necesar să mai facă regulat testul dacă: au avut cel puțin 3 teste Papanicolau consecutive cu rezultate normale; nu au avut rezultate anormale în ultimii 10 ani.

Cand faci testul?

Perioada optimă pentru a face testul este între a 10-a și a 20-a zi după prima zi a ultimei menstruații.

In urma rezultatelor la testul Babeș Papanicolau, daca iese ceva in neregula, se pot recomanda investigatii suplimentare, testare HPV, colposcopie pentru detectarea unor leziuni, biopsie a leziunilor, chiuretaj bioptic si apoi tratament in functie de gravitatea leziunilor. 

+ Sa faci vaccin anti HPVVaccinurile disponibile previn infectia cu anumite tipuri de HPV si ajuta la preventia anumitor cancere cauzate de aceste virusuri. Vaccinul HPV produce cel mai puternic raspuns imun atunci cand este administrat la pre-adolescenti, inainte ca acestia sa fie expusi la virus. Pentru a produce cel mai bun efect, vaccinurile HPV trebuie administrate intre 11 si 12 ani, vaccinarea putand sa inceapa si de la varsta de 9 ani. Vaccinurile sunt recomandate pentru baieti si fete. La varsta adulta, este important ca decizia de vaccinare sa se ia impreuna cu medicul curant, deoarece efectul vaccinului poate fi redus din cauza ca majoritatea persoanelor au fost deja expuse la virus. In Romania, in campania nationala de vaccinare impotriva HPV inceputa in anul 2020 este utilizat vaccinul Gardasil 9. Gardasil 9 previne infectia impotriva acestor 4 tipuri de HPV la care se adauga preventia fata de inca 5 tipuri HPV cancerigene (HPV 31, 33, 45, 52 si 58) si care sunt raspunzatoare impreuna de inca 10-20% dintre cazurile de cancer de col uterin. Gardasil 9 ofera astfel cea mai completa protectie antivirala. 

Update 2022.05.10: Desi am aproape 40 de ani, mi-am facut si eu vaccinul Gardasil 9, ca un rezultat al discutiei si recomandarilor medicului ginecolog (Zisu Mihai, Euromaterna). Au fost 3 doze, prima, apoi la o luna distanta si apoi la 6 luni distanta. Dar trebuie reteta de la medicul ginecolog cu programul de vaccinare, in functie de pacient. Costul este de circa 650 lei/ vaccin. Se gaseste mai greu uneori si trebuie facut comanda la farmacie sa il aduca. O data cumparat, vaccinul mi l-a facut asisenta doctorului de familie. Sper sa ajute in prevenirea HPV.

Este bine sa intreprindeti toate metodele de preventie si depistare din timp a cancerului. Informati-va de pe internet sau vorbind cu medici specialisti. Informati-va dar luati si masuri preventive. Multa sanatate tuturor!


UTILE:

+ Tomistyle: Sănătatea sânilor şi prevenirea cancerului mamar #experienţăpersonală

+ ProTV: Peste 1.000 de femei vor beneficia de teste „Babeș-Papanicolau” gratuite.

+ Regina Maria: Ce trebuie sa stii despre vaccinarea anti HPV

+ pentrutine.eu informatii despre cancerul de san

duminică, 16 iulie 2023

natural vibes

 



Beatryce, 20 ani, studenta la drept
Costum din in Stradivarius, poseta din rafie Sinsay sau Shein nu am retinut exact

Mi-a placut costumasul ei cu pantaloni scurti si camasa cu maneci scurte din in, un costumas perfect pentru vara, largut si aerisit, numai bun pentru temperaturi ridicate. Si poseta imi place, cred ca am vazut si eu una similara la Sinsay, dar aveam deja o poseta din rafie si de aceea nu mi-am cumparat-o si eu. Incaltarile negre, desi oarecum in aceeasi idee, adica din panza si cu cusaturi din sfoara as fi preferat daca erau albe sau bej, dar na, ea le avea negre. Oja albastra la ughii iar nu prea se potrivea, desi o culoare frumoasa, nu prea o poti asorta usor cu tinuta. Mi s-a parut o coincidenta interesanta, chiar ma gandeam recent la videoclipuri muzicale in care sa apara ideea de par foarte lung si am vazut-o pe ea care are par lung si frumos, nu am putut sa rezist sa nu ii fac o poza.


Beatryce, 20, law student
Stradivarius linen suit, Sinsay or Shein raffia purse (I don't remember exactly)

I liked her suit with short pants and short-sleeved linen shirt, a perfect suit for summer, loose and airy, good for high temperatures. And I like the purse, I think I saw a similar one at Sinsay, but I already had a raffia purse and that's why I didn't buy it too. The black shoes, although somewhat in the same idea, i.e. made of canvas and with rope seams, I would have preferred if they were white or beige, but she had them in black. The blue nail polish on the nails didn't really match, although it's a beautiful color, you can't match it easily with the outfit. It seemed like an interesting coincidence, I was recently thinking about music videos in which the idea of very long hair appears and I saw her who has long and beautiful hair, I couldn't resist taking her photo.

duminică, 2 iulie 2023

Festival Vibes



THE STORY:

If you are up for a fun experience then don't miss out Romania's most famous beach festival, Neversea. And if you do go, then a beach festival look is in order. I like macrame dresses, best worn over a white bathing suit, they move with you and dance with you, creating a special visual effect. They hide, they reveal and are very chic. You can pair it with a small clutch made out of straw and thong sandals and for a waw effect a white hat. Don't forget to put some bracelets too. And then you are ready for the beach concert.  I wanted to source the outfit locally, from Romania, but unfortunately I don't know too many artisans that do these kind of things, my bad (or they are not yet on pinterest). If you know someone who makes similar things drop a link in the comments. Have fun this summer! Kisses, Maria


RECREATE THE LOOK:

+ macrame festival dress @Etsy but you can probably find something similar locally or you can make one yourself, check online tutorials. I have found some tips on where to find something similar in Urzeala Sifonierelor Facebook Group or you can join the facebook group Nodele Fermecate and seek guidance on making such a dress.

+ hat @MariaPălăria

+ white straw purse @Walmart

+ flat thong sandals @Macys

+ bracelets @AlexandraCaspruf

+ beach sand @Photoshop AI Generative Fill

+ shells @Pixabay Free Stock

+ waves @Canva


MUSIC:

Manuel Riva feat. Alexandra Stan - NEVERSEA 2018 Official Anthem


YOUR TURN:

Do you plan in attending any festivals this summer? What outfits will you wear? Any recommendations for festival outfits?


RELATED:

+ Urbnstyle Mixes