Film: Serial: Și uite așa - And just like that @HBO


M-am bucurat cand am aflat ca vor face o continuare a faimosului serial Sex and the City. L-am urmarit pe acesta, desi nu integral acum ceva ani. Imi placeau tinutele personajelor principale si stilul de analiza a relatiilor a lui Carrie. Nici locurile si evenimentele nu erau de neglijat. O bijuterie de serial, ce mai! 

Acum au revenit, tinute la fel de deosebite, desi s-a schimbat responsabila cu garderoba, nu mai e faimoasa Patricia Field ci Molly Rogers si Danny Santiago, ambii lucrand inainte la serial cu Patricia Field. 


Imi place ca incearca sa abordeze teme actuale, desi uneori pare ca vor sa abordeze TOATE temele actuale intr-un timp scurt. Mi-a placut ca si Carrie are un cont de instagram cu persoane interesant imbracate, era la un restaurant cu prietenele si a vazut un tanar interesant si a inceput sa ii faca discret poze. Nu l-a abordat sa ii faca niste poze doar i-a furat niste poze pentru contul ei. E si asta ceva. As fi curioasa sa vad acest cont de instagram :-) 

Nu mi-a placut cum Carrie este incurajata de catre sefa ei de la podcast sa iasa din zona ei de confort si sa vorbeasca mai colorat, mai vulgar, "to step her pussy up". Daca nu era stilul ei, de ce sa se schimbe, doar pentru a placea urmaritorilor unui podcast? Carrie este aratata cum face eforturi de a aborda subiectul masturbarii in stilul ei, ii prezinta problema si lui mr. Big. 


Spoiler alert! Carrie isi amana plecarea la Hamptons pentru a participa la un recital de pian al fiicei lui Charlotte, iar Big ramane acasa si pedaleaza la bicicleta pana face infarct. 


Am avut o presimtire ca Big va muri de cand a scapat telefonul in baie, mi-am dat seama ca posibil va face infarct. Mi-a parut foarte rau, am plans chiar. Nu pare drept sa moara cand inca era in putere si avea o poveste atat de frumoasa de dragoste cu Carrie. Dar asta e viata, imprevizibila si din cate am inteles, actorul care-l joaca pe mr. Big, Chris Noth nu prea mai vroia sa continue seria. 

Ce nu e credibil e cum Samantha nu mai vorbeste cu fetele, e credibila o mutare in Anglia, la Londra dar nu si faptul ca nu mai vorbeste cu ele, singurul semn de viata a fost ca a trimis un biletel si un aranjament floral impresionant la inmormantarea lui Big. 

Imi place ca Miranda s-a reapucat de studii, la varsta ei, trecuta de 50 de ani si la cursuri, da o noua perspectiva asupra varstelor inaintate. Varsta nu e o opreliste sa studiezi si sa-ti urmezi visurile. Ce nu mi-a placut e ca ea posibil are o problema cu consumul de alcool, isi luase o sticla de vin cu ea la un recital si cauta peste tot sa mai bea cate un paharel de alcool. Pacat!



Carrie se tine tare tot timpul dupa moartea lui Big, are probleme cu somnul dar nu plange ceea ce mi se pare ciudat, mai mult plange Charlotte decat ea. Arata impecabil la inmormantare dar asta e comportamentul acceptat, e normal sa nu isi exteriorizeze suferinta si in lacrimi?


Per total imi place in continuare serialul si nu il consider o dezamagire, a fost o dezamagire moartea lui Big dar nu una neasteptata. Voi urmari serialul in continuare! Voua ce impresii v-au lasat primele doua episoade?

Trimiteți un comentariu