Pages

Pages

duminică, 26 septembrie 2021

Costum de baie intreg

Pe principiul cumperi iarna car si vara sanie, mi-am dat comanda de costum de baie. Mai am cateva costume de baie dar costum de baie intreg nu mai aveam si mi-a casunat ca vreau.  E posibil sa merg la inot la bazin cu Ioana anul viitor, cand se mai linistete pandemia si mi-ar fi de folos. Acum sunt si la oferta, ca doar cine sa mai cumpere acum ca s-a terminat sezonul. Vroiam ceva marimea L, in culori naturale, cu linii simple si curate, de preferat sustenabil dar nu am fost foarte stricta. Am cautat pe fashiondays.ro, aboutyou.ro, answear.ro, zara, reserved


Ce mi-am cumparat: (Acum le astept, sa vad daca e cazul de retur)
EDIT: au venit si am decis sa pastrez doar costumul leopard print, celelalte 2 nu mi-au placut, cel alb nu venea bine, imi ieseau sanii prin lateral, iar celalalt era o culoare mai verzuie decat in poza si nu mi-a placut.

Este un model sustenabil facut din poliester reciclat.
Mi-a placut ca are linii simple, frumoase, ma deranjeaza putin 
decupajul cam adanc de la sub-brat dar am zis ca nu ma deranjeaza foarte mult.

2. NA-KD costum de baie intreg leopard print, 69 lei
Este un model sustenabil facut din poliester reciclat.
Modelul pe care l-am luat nu mai e online.

mi s-a parut deosebit acel decupaj si mi-a placut si culoarea

Ce mi-a mai placut:

Am vazut costumul intr-un story de la finesociety.ro si mi-a placut,
dar e mult pre scump.

imi place mult imprimeul zebra

6. Sloggi, costum de baie intreg valuri, 249 lei

un imprimeu cu valuri deosebit


7. Only, costum de baie intreg rosu bordeaux, 159 lei

candva imi placea foarte mult rosu bordeaux si 

in acest imprimeu gen zebra se vede deosebit



imi place mult verdele si imi doresc si un costum de baie verde, dar nu mai aveau marimea L

imi place mult verdele si imi doresc si un costum de baie verde, dar nu mai aveau marimea L

un imprimeu frumos in culori naturale

un costum negru simplu dar cu niste bretele interesante la spate

12. Superdry, costum de baie intreg racerback, 139 lei

costum de baie simplu albastru electric, numai bun de inot


costum de baie cu model grafic destul de dragut

Acest articol contine linkuri afiliate care nu va costa mai mult 
insa imi aduc mie un comision daca cumparati.

sâmbătă, 18 septembrie 2021

Oysho Lounge Wear

 



Cam ce port eu in casa: bustiera, pantaloni moi la atingere, borseta, papuci din pasla. Ma imbrac asa pentru ca de obicei e cald in casa, chiar si cu aerul conditionat. Daca mi se face frig, mai adaug straturi, un tricou, si daca e si mai frig, un hanorac, dar acum e inca cald. Imi plac mult pantalonii, ii am si eu, sunt foarte placuti, moi la atingere. Papucii de pasla, eu am unii de la Zara Home similari, sunt rezistenti, ii am de un an si inca se mentin in stare buna. Borseta o port pentru mobil, sa il am la indemana, am cateva, 1 facuta de mine si inca cateva cumparate, o am pe aceasta roza de la Sinsay, mi s-a parut ieftina si simpatica. Ascult un mix de la Sabrina Claudio, descoperita la cineva in story pe instagram, mi-a placut aerul si vocea relaxata si senzuala a sa.

SHOP the LOOK:

luni, 13 septembrie 2021

Tinuta de acasa, flori si catifea

O tinuta de acasa cu atingeri de catifea, tricou cu mesaj... potrivit, papuci din piele intoarsa, carti, muzica buna si multe flori. Vaza este creata pornind de la forma Romaniei, pe care artistul a inaltat-o pana la forma unei vaze. Ar fi mers si papuci din catifea dar nu am gasit la o cautare rapida unii sa imi placa.

SHOP the LOOK:

pantaloni din catifea rosie Miss Grey 196 lei

+ tricou cu mesaj "tricou de stat in casa" Madalina Matache 85 lei

+ papuci Bee Musette 319,30 lei 

+ sosete Dedoles 15 lei

+ vaza Ronativ, Catalin Nastasoiu, 260 lei

+ buchet flori Magnolia, gladiole si crini 399 lei

+ casti bluetooth Philips 179,99 lei

+ carte Hygge, 46,12 lei

+ carte Ikigai, 26,68 lei

sâmbătă, 4 septembrie 2021

Invitatie Recital Cameral Constanta parte din Festivalul International George Enescu

 

Comunicat de presa: Marti, 7 septembrie 2021, intre orele 18.00-20.00 avem placerea sa va invitam  la  Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret '' Jean Constantin'' din bd Ferdinand nr 66 Constanta, la Recitalul Cameral Extraordinar care ii va avea protagonisti pe  muzicienii Ghiorghita Tanase, prim  instrumentist al TNOB '' Oleg Danovski si  pe  Andreea Bratu, pianista -concertista. Evenimentul muzical face parte din programul Festivalului International George Enescu -2021, co-organizat si in Constanta cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta si al Primariei Mun. Constanta. 

(https://www.festivalenescu.ro/events/recital-ghiorghita-tanase-si-andreea-bratu/

Programul seratei muzicale,   alcatuit pe tematica  editiei aniversare, a 25 a  a Festivalului International George Enescu '' O istorie din Iubire'', contine doua lucrari de referinta din repertoriul cameral instrumental, doua mari sonate din creatia compozitorilor Johannes Brahms (unul dintre idolii de tinerete a compozitorului G. Enescu) si  din creatia compozitorului omagiat.

Recitalul se va desfasura in conditii deosebite, oferite cu generozitate  de  Centrul Cultural Judetean '' Teodor T. Burada'' prin structura sa- sala de  festivitati cu scena a Centrului ''J. Constantin'', dotata cu un pian nou de concert ''Boston'' (din gama constructorului de piane Steinway) si  avand concursul  unui instrument istoric, violoncelul Stradivarius-Montagnana,  recent renovat si repus in circulatie  muzical-artistica.

In intervalul  scurt dintre cele doua mari sonate, va rula pentru publicul prezent un medalion aniversar- 140 de ani de la nasterea  muzicianului  G. Enescu.

Cu ajutorul partenerilor media si al  iubitorilor de muzica clasica  care  si-au manifestat dorinta de a sustine cu mult entuziasm  buna desfasurari a acestui eveniment important pentru orasul Constanta, suntem in masurta sa va pregatim un eveniment  artistic de gala.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile, cu respectarea purtarii mastii de siguranta pentru spatii inchise si distantarea fizica, conform reglementarilor pandemice  in vigoare.

Va asteptam atat pe dvs cat si pe prietenii dvs sa participati la un eveniment artistic memorabil!

Util

+ facebook event

+ radio Constanta

+ cultura Constanta

Maria: Nu cred ca voi putea participa, din pacate, dar mi-o amintesc pe doamna Andreea Bratu, pianista, am fotografiat-o la un eveniment in 2017 "Personal Branding, Business Style & Success , Hotel Sulina, Mamaia". O prezenta eleganta si as fi fost curioasa sa o ascult cum canta la pian, poate cand va mai creste Ioana vom avea ocazia. Va recomand sa mergeti, daca puteti, si sa imi povestiti cum a fost. Numai bine!