duminică, 25 februarie 2018

Elegance Vibes

Ana Maria la Targul Ghidul Miresei, Romexpo, Bucuresti
Maria: imi place grena-ul si mi-a placut tinuta Ana-Mariei cu bluza crop top in dungi grena, alb si negru, maleta neagra si pantalonii de asemenea grena legati in talie cu o panglica neagra cu funda. O tinuta deosebita.

Navy Chic

Ioana
Targul Ghidul Miresei, Romexpo

Maria: imi plac tinutele de inspiratie marinareasca si mi-a placut sacoul Ioanei combinat cu o bluza in dungi, pantaloni eleganti negri si cizmulite negre. Mi-a adus aminte de o alta tinuta pozata mai demult la Bucuresti tot cu un sacou cu university badge gen. 


Daca sacoul pe care il aveti nu are asa ceva puteti pune niste brose in loc :-) 


mai multe gen Razvan Ciobanu la VIP Fashion Party, Vivo Mall

doar una 
gen eu la plimbare prin parcul Tabacariei

dreaming of Russia?

Iasmin, 22 ani, studenta medicina
Cauta la Targul de Turism oferte pentru vacante in Rusia? waw
A zis ca a inceput sa se pregateasca invatand alfabetul, nu e mult, dar e ceva.
Maria: perlele de pe... bereta neagra mi-au atras atentia si imi place si restul tinutei simple, negre. Poseta mini e foarte simpatica, imi place acest trend cu accesorii mini. Am si eu 2 posetele si le scot la plimbare foarte des. Sunt foarte utile si la aeroport, cand am calatorit la Milano am avut doar un rucsac si o astfel de poseta, de acte gen si nu am avut probleme, spre deosebire de o doamna care a incercat sa treaca cu o poseta normala si un rucsac si a fost rugata sa aleaga ori poseta ori rucsacul sau sa puna poseta in rucsac. Dar sa revin la Iasmin, blana pe care o purta era chic dar si foarte calduroasa, potrivita pentru afara la ce frig era, dar pentru interior... cam nu, poate cei de la Romexpo trebuiau sa faca si o garderoba pentru vizitatori.