Pages

Pages

luni, 30 aprilie 2018

SunWaves

Selma and Julio from Switzerland 
they came to Mamaia for SunWaves Festival



Maria [ro]: o rochie atat de lunga cu iz de vara e neobisnuita in mall asa ca mi-a atras atentia imediat si mi-a placut cum erau amandoi tatuati.
[en] Such a long dress with a summery feeling is unusual at the mall so it quickly grabbed my attention and I also liked how they were both highly tattooed.


vineri, 27 aprilie 2018

Zbor cu Avionul Diamond Star, Aeroport Tuzla

Cristina de la Aeroportul Tuzla ne promisese noua, bloggerilor constanteni care am fost parteneri media anul trecut la Aeromania un zbor. Anul trecut au fost cam aglomerati si nu ne-am putut sincroniza toti sa beneficiem de zbor, dar nu l-am uitat asa ca anul acesta iata-ne la RAS Aeroport Tuzla pentru un zbor cu un avion Diamond Star. 

Catalin pregatit de zbor
Eu mai zburasem acum 3 ani
asa ca i-am dat sotului meu locul

Am ajuns la Aeroport pe la 10:30 si am stat la un suc la cafeneaua Hangar Cafe '67.  E locul perfect pentru a-ti inception ziua stand la terasa, band un suc/ cafea si admirand avioanele.

M-am pregatit pentru vizita la aeroport punandu-mi in piept 
toate zburatoarele din colectia mea de brose (ex martisoare :P)
o albinuta, un flamingo si un pin cumparat de la Aeromania
sotul meu, Catalin
( a avut un mic accident la mana, a alunecat in baie acum 3 saptamani
dar e aproape vindecat)
Privelistea de pe terasa cafenelei.
un fresh si o limonada delicioase
Au zburat si bloggeritele
Diana
Ziua de nastere a Adinei a fost recent, 
un asa cadou frumos ca un zbor nici ca nu se mai putea.

hop si eu alaturi de fete


eu si Catalin
a venit si Cristina sa ne salute
Catalin a stat in fata langa pilot si a avut ocazia sa si 
piloteze sub supraveghere avionul. 
I-a placut mult experienta, cand au coborat era maxim de incantat.



Adina si Diana in zbor

Cateva poze facute de Catalin in zbor,
nu a facut foarte multe pentru ca era prea preocupat sa piloteze.


Adina la poze
gasca vesela


Daca vreti si voi sa zburati cu un avion Diamond Star,
pret 450 lei/ persoana sau 750 lei/ 2 persoane
Pentru rezervari sunati 0755072882 / lindor@mariata.ro


Anul acesta AEROMANIA, ajuns la a 12-a editie, va avea loc pe 13, 14 si 15 iulie pe aeroportul international Alexandru Podgoreanu din Tuzla.

Structura evenimentului este:
13 iulie: Pria Talks about Aviation – conferinta pe teme de aviatie organizata de Pria Events – continuata de workshop de fotografie – marca Nikon in Hangar 67 Cafe si expozitie de drone - afara (organizata tot de Pria Events)
14 iulie: airshow – urmat de concerte live
     + spectacol de acrobatie aeriana (evolutii cu avioane de acrobatie, elicoptere etc)
     + concerte muzica live “Mihai Margineanu & friends”
     + chic picnic (cu zona de food, shopping, expozitii, foto)
     + standuri aviatie (aeronave expuse aproape de public)
     + expozitii masini de epoca (Retromobil)
     + zone sponsorizate (ex Mobexpert 2017)
     + food court
     + shopping area
     + spatii de joaca pentru copii
     + concurs de fotografie
     + intalniri cu pilotii
     + stagii de voluntariat
     + spectacol pirotehnic/ artificii
15 iulie: zboruri comerciale cu aeronave RAS si parteneri – pentru public

Evenimentul reuneste: acrobatie aeriana, concerte live, standuri de aviatie, expozitii de masini de epoca, de fotografie, concursuri, food court, spatii de joaca pentru copii, conferinte pe teme aviatice etc.

In 2018, accesul general la Aeromania - sambata, 14 iulie - se face nediferentiat, pe baza de bilet cu cost modic, de 5 lei. Copiii sub 7 ani au accesul gratuit. 

Anul acesta la Aeromania va participa si Semin Ozturk, prima femeie pilot profesionist de acrobatie si prima femeie pilot civil de elicopter din Turcia.
Semin Ozturk


Voi reveni in curand cu mai multe informatii, urmariti pagina mea si pagina Aeromania pentru a fi la curent.


luni, 23 aprilie 2018

green grass of home

Ramona-Alina, 33 ani, are o patiserie in centrul Mangaliei
(de unde mai iau si eu periodic șuberek cand merg la iaht la Limanu)
sacou Zara, pantofi Musette



Maria: sacoul cu imprimeu vegetal/ floral mi-a atras atentia si mi-a placut si subtilul asorteu cu pantofii si poseta, totul pe o baza de piese negre. Nice. Titlul este Green grass of home, cunoscuta piesa a lui Elvis Presley, pentru ca... motive vegetale si in plus eu am copilarit in Mangalia :-)

miercuri, 18 aprilie 2018

Thallo - bijuterii grecesti din flori naturale

cercei cu margarete naturale placaţi cu aur 24K
Thallo - bijuterii grecesti din flori naturale cercei margarete naturale placati cu aur 24k

Maria: Imi plac mult bijuteriile cu inspiratie din natura, am si eu cateva in colectia mea personala:

cercei schelet de frunza, cercei trandafiri albi,
cercei si inel floricele murano millefiori
cercei schelet de frunza
Îmi plac pentru ca ma simt mai aproape de natura când ii port și pentru ca îmi amintesc de suratele lor reale fata de care am o fascinație perpetua. Asa ca mi s-a părut chiar o coincidenta când am primit un e-mail de la Simona cu comunicatul de presa de la Thallo Store Romania. Am aflat că există această afacere de familie care realizează bijuterii cu flori naturale poleite cu aur, waw! foarte fain! Ai si o strafulgerare cu amintirea regelui Midas care transforma orice atingea in aur si te intrebi daca poate lucreaza part time pentru această familie de au reusit sa transforme flori obisnuite in bijuterii din aur si argint. Dar nu, se pare ca exista totusi o tehnologie pe care familia Peleki a descoperit-o. A fost necesar mai mult de un deceniu de cercetare pentru a reuşi transformarea diferitelor flori în bijuterii de o calitate excepţională. Florile sunt culese în satele din apropierea atelierului și imediat sunt fixate printr-o metodă unică. Astfel, după procesul de fixare, florile proaspete devin dure şi rezistente, păstrând, în acelaşi timp, forma lor naturală. După acest proces, ele sunt acoperite cu câteva straturi de aur sau argint şi sunt transformate în bijuteriile Thallo.

realismul si detaliile sunt fascinante
Thallo - bijuterii grecesti din flori naturale cercei
Thallo - bijuterii grecesti din frunze naturale cercei
Ai zice ca cei de la Thallo sunt alchimistii moderni care in loc sa transforme metale in aur au transformat flori in bijuterii :-). Va recomand sa vizitati site-ul si sa va alegeti bijuteriile preferate.

Comunicat de presa: Thallo, brandul grecesc de bijuterii inspirate din natură, vine în România
Magazinul online Thallo Store România, partenerul oficial al companiei elene de bijuterii Thallo, este prezent, începând cu luna martie, pe piața accesoriilor și bijuteriilor din România. Noutatea pe care o aduce Thallo constă într-o linie de bijuterii lucrate manual din flori, frunze și ramuri naturale placate cu aur și argint.

Povestea bijuteriilor Thallo începe în anii ’80, când familia Peleki a avut ideea de a crea bijuterii din flori naturale placate cu metale preţioase. A fost necesar mai mult de un deceniu de cercetare pentru a reuşi transformarea diferitelor flori în bijuterii de o calitate excepţională. În anii ’90, a fost creat brandul Thallo, al cărui nume este inspirat de zeiţa florilor din Grecia antică. 

Bijuteriile Thallo păstrează tradiţia nealterată şi sunt în continuare lucrate manual în atelierul Thallo din Grecia, in apropierea Atenei. Flori precum trandafirii, margaretele, orhideele sau iasomia, frunze de măslin şi spice de grâu sunt transformate în bijuterii unice, printr-un procedeu migălos şi complex.

Florile sunt culese în satele din apropierea atelierului și imediat sunt fixate printr-o metodă unică. Astfel, după procesul de fixare, florile proaspete devin dure şi rezistente, păstrând, în acelaşi timp, forma lor naturală. După acest proces, ele sunt acoperite cu câteva straturi de aur sau argint şi sunt transformate în bijuteriile Thallo.

Thallo Store România are o selecție bogată de bijuterii și accesorii. De la cercei, inele, brăţări, coliere, pandantive, broşe, dar şi obiecte de decor, toate inspirate din frumusețea delicată a plantelor naturale. Accesoriile dedicate nunții sunt o categorie aparte căreia Thallo Store România îi acordă importanța cuvenită. Viitoarele mirese, domnișoare de onoare găsesc propuneri inspirate de la coroniţe, piepteni de păr, diademe, cercei, dar şi bijuteriile pentru miri: verighete de logodnă şi coroniţe pentru biserică.

Brandul de bijuterii Thallo are o tradiţie de 28 de ani şi, în prezent, se află pe 3 continente, cu o reţea de 25 de magazine online și offline. Thallo a primit aprecierea şi recunoașterea a milioane de clienţi din întreaga lume.

Scopul Thallo Store România este de a completa garderoba femeilor care iubesc bijuteriile unicat, lucrate manual și apreciază inspirația din frumusețea și simplitatea de neegalat a naturii.

Contact 

bratara Myrthis
Thallo - bijuterii grecesti din flori naturale bratara
cercei Amaryllis

Thallo - bijuterii grecesti din frunze naturale cercei

cercei delicate beauty


Thallo - bijuterii grecesti din flori naturale cercei perle
cercei Drops din frunze
Thallo - bijuterii grecesti din frunze naturale cercei
cercei Miniature din frunze de maslin

Thallo - bijuterii grecesti din frunze maslin naturale cercei
colier Crysanthis Fest

Thallo - bijuterii grecesti din flori naturale pandantiv
coronita mireasa Harmony
Thallo - bijuterii grecesti din frunze naturale coronita mireasa
decoratiune cu lumanare
decoratiune cu frunze aurite lumanare

Aceasta a fost o selectie personala, va recomand sa vizitati site-ul si sa va alegeti bijuteriile preferate. Daca vreti, lasati intr-un comentariu bijuteria preferata, pentru un norocos castigator ales aleator am o reducere de 10%. Concursul expira in 2 saptamani. Succes!

Related: