Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 21, 2016

roz si gri

Adriana, 33 ani, medic epidemiolog si profesoara de engleza. Are un cont de tik tok adry.h  cu 21500 de urmaritori, waw! O gasiti si pe instagram la  healthy.adry . Tinuta e alcatuita din: haina de la bunica ei din Germania, o doamna foarte eleganta, rochita roz Pull&Bear, poseta Sinsay, cizme CC Young. Maria : Mi-a placut tinuta Adrianei, predominant roz dar cu acea haina larguta in nuante de gri foarte şic. 

World Class, City Park Mall

World Class Romania ( Constanta.worldclass.ro ) a inaugurat in luna octombrie cel de-al 11-lea club de fitness din ţară in cadrul City Park Mall , la etajul 1. Vă întrebaţi ce legătură are un blog de modă cu un club de fitness? Are, pentru că dacă nu te-ai născut cu un corp de model, corpul acela care intră în ultimele creaţii de modă fără dificultate, trebuie să munceşti să ajungi cât mai aproape de ideal, să ai un stil de viaţă cât mai sănătos şi... să faci sport. Eu tot încerc să mă motivez în acest sens, mi-am şi luat abonament de 3 luni la o altă sală de fitness , dar din păcate din cauza programului nu pot să ajung la orele de fitness care sunt de obicei după ora 17 după-amiaza :-( Dar am să încerc oferta World Class pentru o săptămână şi am să vă povestesc. Îmi place că ei au ore dis de dimineaţă şi pe acelea le voi încerca.   Dacă vreţi să testaţi şi voi serviciile puse la dispoziţie de Word Class  veniţi mâine 22 octombrie la City Park Mall,  faceţi înainte rezerv

still got the blues, Restaurant Integra

Aseara am iesit la Restaurant Integra ( facebook ), aproape de City Park Mall la o prăjitură raw. Îmi place atmosfera relaxată din acest restaurant şi faptul că au şi produse raw vegane. Şi eu şi prietenul meu ne-am îmbrăcat în nuanţe de albastru, el bleumarin, eu bleu.  Eu am luat un ceai Green Dragon, el un cocktail "Fântâna tinereţii" şi am savurat împreună o prăjitură raw "Tartă curcubeu", foarte bună, cu fructe de pădure. deşiii... când zici tartă curcubeu raw te gândeşti la ceva de genu... am văzut prima dată la  Cămara cu Merinde  dar găsiţi dulciuri raw bune şi la Bistraw aceasta din ultima poză este de pe net (reţeta  rawzbonbons )