Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 9, 2016

roz si gri

Adriana, 33 ani, medic epidemiolog si profesoara de engleza. Are un cont de tik tok adry.h  cu 21500 de urmaritori, waw! O gasiti si pe instagram la  healthy.adry . Tinuta e alcatuita din: haina de la bunica ei din Germania, o doamna foarte eleganta, rochita roz Pull&Bear, poseta Sinsay, cizme CC Young. Maria : Mi-a placut tinuta Adrianei, predominant roz dar cu acea haina larguta in nuante de gri foarte şic. 

OMG!

Andreea, elevă bluză cu mâneci clopot Zara, poşetă Stradivarius Maria: o ţinută tinerească compusă din o bluză deosebită cu mâneci clopot bleu şi o poşetă copilărească cu tot felul de simboluri.

Targul Exponatura, Maritimo

Weekendul acesta la Maritimo este Targul Exponatura ( eveniment facebook ) mi-a plăcut vesta inflorata a Ionelei si ce sa mai spun de piersicutele de casă... delicioase! M-am bucurat sa gasesc la targ reprezentantii de la Moara Veche, Cumpăna ei fac nişte dulciuri delicioase (piersicuţe şi gofre ca şi cele făcute de mama in copilărie) Crina reprezentand Centrul de izolare senzoriala Lotus. Este vorba de o izolare timp de o oră într-un bazin cu apă sărată  în care pur şi simplu pluteşti şi te relaxezi. Foarte posibil le voi face o vizită cât de curand :-) mai ales că am auzit că au o super ofertă: izolare senzoriala în bazin + masaj la doar 100 de lei! www.magazinoptimist.ro Sucuri naturale Dacă aveţi drum pe la Maritimo vizitaţi şi standurile de la Exponatura, vă puteţi face nişte provizii gustoase pentru iarna.