Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 9, 2016

weekend la Bucuresti

  Am primit o invitatie la Weekend Sessions la Gradina Botanica Bucuresti si desi initial am zis ca nu prea avem drum la Bucuresti, mi-a incoltit ideea de a merge asa ca l-am convins pe Catalin si am luat-o pie Ioana si am mers. Initial am vrut sa mergem weekendul precedent, dar a plouat si evenimentul s-a anulat. Am mers acest weekend, 21-22 mai. Care era planul? SAMBATA 8-11 mers Navodari - Bucuresti 11-14 plimbat pe Calea Victoriei, vizitat Ototo Store, mers la un restaurant 14- 16 17 somn Ioana la hotel, a dormit cu o ora mai mult decat prevazut 17-20 Weekend Sessions DUMINICA 5 plimbare prin Bucuresti (doar eu) 9 mic dejun 10 mers la Muzeul Satului Erau multe strazi inchise pentru masini in Bucuresti si nu am mai reusit sa ajungem. 11 mers la Romanian Design Week, Combinatul Fondului Plastic 12 mers la Zoo 13 mers la Ikea sa mancam 14 plecare Am plecat la ora 8 din Navodari si am ajuns pe la ora 11 in Bucuresti. (am facut o pauza de 30 min la OMV pe autostrada) Rezervasem hotel

OMG!

Andreea, elevă bluză cu mâneci clopot Zara, poşetă Stradivarius Maria: o ţinută tinerească compusă din o bluză deosebită cu mâneci clopot bleu şi o poşetă copilărească cu tot felul de simboluri.

Targul Exponatura, Maritimo

Weekendul acesta la Maritimo este Targul Exponatura ( eveniment facebook ) mi-a plăcut vesta inflorata a Ionelei si ce sa mai spun de piersicutele de casă... delicioase! M-am bucurat sa gasesc la targ reprezentantii de la Moara Veche, Cumpăna ei fac nişte dulciuri delicioase (piersicuţe şi gofre ca şi cele făcute de mama in copilărie) Crina reprezentand Centrul de izolare senzoriala Lotus. Este vorba de o izolare timp de o oră într-un bazin cu apă sărată  în care pur şi simplu pluteşti şi te relaxezi. Foarte posibil le voi face o vizită cât de curand :-) mai ales că am auzit că au o super ofertă: izolare senzoriala în bazin + masaj la doar 100 de lei! www.magazinoptimist.ro Sucuri naturale Dacă aveţi drum pe la Maritimo vizitaţi şi standurile de la Exponatura, vă puteţi face nişte provizii gustoase pentru iarna.