Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 8, 2016

Free courses @AFP - Digital Investigation Techniques

Follow the steps of a modern Sherlock Holmes, take some free Digital Investigation Techniques classes.   I found out from the Instagram account of the journalist Cristina Bazavan that AFP (Agence France-Presse) organizes free courses for journalists and students in journalism. ( Cititi mai mult pe blogul ei .) I am neither but still I am interested and I need to be better in my searches so I enrolled.  You can find the courses at  https://digitalcourses.afp.com/collections/courses The courses are short, about 45 min -1 hour to follow each. I studied so far these courses: + 1. Carry out searches efficiently to find the results you need , very useful, teaches you how to search for information on google and other search engines using operators and also searching by date + 2.   Find when a photo or video was first published and who published it , also useful, teaches you how to reverse search for an image on google images or other image search engines, and also how to search information

vremea iilor

Rodica, 56 ani, inginer ia si lantisorul sunt cumparate de la bazarul din Eforie Nord Maria: cred ca stiti deja ca imi plac mult iile si mi-a atras atentia aceasta cu alb si bleu si faptul ca o asortase cu pantaloni albi si poseta si sandale bleu. Mi-a adus aminte de Simona , o doamna care facuse o combinatie asemanatoare doar ca pe alb si rosu .

nuante de gri

Luminita, 39 ani, hairstilist cu studii de consilier juridic Maria: mi-a atras atentia tinuta ei, mi s-a parut coerenta intr-un mod neobisnuit. Salopeta gri, traista cu oglinjoare, tatuajele, parul impletit in multe codite gri ajuta la aceasta poveste in nuante de gri.

Miscarea face bine, Mamaia

Cristina Joy( sportulesanatos.ro ) participa la evenimentul din piata Perla, Mamaia cu o coregrafie de kangoo jumps. Am zis sa merg sa o sustin macar facand poze :-) Cristina cu o bluza Mathilde doua doamne vesele Diana Slav a participat mai activ la eveniment,  s-a urcat pe ghetele de kangoo jumps si a dansat alaturi de Cristina mi-a placut si cum era imbracata si aceasta doamna in alb Butterflies in her stomach Au participat destul de multe persoane, majoritar femei. Au topait si au dansat de la 19:00 pana la 21:00, asta da rezistenta. Asa ca inceteaza sa spui... maine si  apuca-te de miscare pentru ca.. miscarea face bine!

Ziua Portilor Deschise - Port Constanta

Cristina Joy( sportulesanatos.ro ) si Diana Slav postasera pe facebook  poze de la Ziua Portilor Deschise in Portul Constanta si mi-au facut pofta sa merg si eu  (mai ales cand am vazut ca e si un submarin inclus in vizita) Bricul Mircea Pescarusul, o nava purtatoare de rachete Pe bricul Mircea Am vazut destul de multe doamne si domnisoare imbracate in uniforma, una mai frumoasa ca alta :-) Le-as fi pozat pe toate dar s-a intamplat sa o pozez doar pe Denisa, eleva la scoala de maistri copii jucandu-se pe submarinul Delfinul Pentru ca la sumbarin era coada am vizitat mai intai nava Regele Ferdinand Nava parea sa fie acostata foarte aproape de bloc :-)) coada de la submarin A fost faina vizita in submarin. Am constatat ca nu sufar de claustrofobie :-)  Submarinul are in interior toate instalatiile la vedere  (eu ma asteptam sa fie ascunse in spatele unor pereti) M-am uitat cu periscopul si am aflat tot felul de info