Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 17, 2015

Film: Downton Abbey: A New Era

Am fost la film, la Downton Abbey: A New Era ( IMDB 7.6). Nu am vazut serialul insa am fost la filmele artistice de la cinematograf. Desi nu cunoastem intreaga poveste, am putut sa ne bucuram de decorurile frumoase si de personajele distinse.  Actiunea urmareste in paralel doua evenimente, o filmare la castel si o vizita a familiei in Franta. Filmarea la castel are loc din motive financiare, acoperisul trebuia reparat si o infuzie de bani nu ar fi stricat asa ca familia este de acord ca si casa lor sa fie decorul pentru un nou film, initial mut dar apoi printre primele cu voci inregistrate. Vizita in Franta este datorata mostenirii misterioase a unui castel de catre Violet, de la o fosta cunsotinta. Toti au fost intrigati de aceasta poveste si speculau ca ar fi fost mai mult acolo decat o simpla cunostinta. Dar nu era asa, din punctul de vedere a lui Violet, fusese o cunostinta interesata romantic de ea dar careia nu ii daduse curs, ea fiind proaspat casatorita in acea perioada.(din ca

ia update

Mălina, 33 ani,  a deschis un nou club vis-a-vis de Muzeul de Artă Populară, la subsol, BeLow ia de la munte, bluza in patraţele Roxy, pantaloni H&M Maria : mi-a plăcut cum a combinat o ie tradiţională albă cu cusături negre cu o bluză lungă cu pătrăţele alb-negre şi pantaloni negri, tres chic!

wild at heart

Adelina 29 ani, asistent manager poşetă Italia 1st Classe, vestă blană Carolina Herrera ,  rochiţă pulover şi încălţări Zara, dressuri grena Koton  Maria : sunt mare fană rochiţe pulover şi combinate cu vestă de blană animal print şi dresuri grena... o ţinută f. simpatică! iar poşeta cu hartă ne dezvăluie un spirit aventuros căruia îi plac călătoriile :-)