Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 4, 2015

Film: Downton Abbey: A New Era

Am fost la film, la Downton Abbey: A New Era ( IMDB 7.6). Nu am vazut serialul insa am fost la filmele artistice de la cinematograf. Desi nu cunoastem intreaga poveste, am putut sa ne bucuram de decorurile frumoase si de personajele distinse.  Actiunea urmareste in paralel doua evenimente, o filmare la castel si o vizita a familiei in Franta. Filmarea la castel are loc din motive financiare, acoperisul trebuia reparat si o infuzie de bani nu ar fi stricat asa ca familia este de acord ca si casa lor sa fie decorul pentru un nou film, initial mut dar apoi printre primele cu voci inregistrate. Vizita in Franta este datorata mostenirii misterioase a unui castel de catre Violet, de la o fosta cunsotinta. Toti au fost intrigati de aceasta poveste si speculau ca ar fi fost mai mult acolo decat o simpla cunostinta. Dar nu era asa, din punctul de vedere a lui Violet, fusese o cunostinta interesata romantic de ea dar careia nu ii daduse curs, ea fiind proaspat casatorita in acea perioada.(din ca

casual chic

Sibel 25 ani, studenta la litere si sales assistant ţinută Bershka, poşetă Stradivarius, pantofi Zara carte: Mândrie şi prejudecată film: Annabelle muzica: orice in afara de rock şi manele locuri: centrul vechi Constanţa Maria : vesta lungă bleumarin era piesa cheie care atrăgea atenţia, combinată cu bluză cu imprimeu, pantaloni negri, poşetă şi ghete negre a rezultat o ţinută casual chic :-) Nu că ar fi avut nevoie, însă liniile verticale pe care le creea vesta lungă subţiau silueta. O piesă pe care nu oricine o are în garderobă însă care merită să o luaţi în considerare.

pro ie

Carmen, 28 ani, crupier vase de croazieră carte: Memoriile unei gheişe, 50 shades of Grey locuri: Norvegia Maria : bluza gen ie mi-a atras atenţia şi mi-a plăcut cum a îmbrăcat-o combinată cu pantaloni bej, poşetă cu franjuri crem şi pantofi negri.