Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 22, 2015

weekend la Bucuresti

  Am primit o invitatie la Weekend Sessions la Gradina Botanica Bucuresti si desi initial am zis ca nu prea avem drum la Bucuresti, mi-a incoltit ideea de a merge asa ca l-am convins pe Catalin si am luat-o pie Ioana si am mers. Initial am vrut sa mergem weekendul precedent, dar a plouat si evenimentul s-a anulat. Am mers acest weekend, 21-22 mai. Care era planul? SAMBATA 8-11 mers Navodari - Bucuresti 11-14 plimbat pe Calea Victoriei, vizitat Ototo Store, mers la un restaurant 14- 16 17 somn Ioana la hotel, a dormit cu o ora mai mult decat prevazut 17-20 Weekend Sessions DUMINICA 9 mic dejun 10 mers la Muzeul Satului Erau multe strazi inchise pentru masini in Bucuresti si nu am mai reusit sa ajungem. 11 mers la Romanian Design Week, Combinatul Fondului Plastic 12 mers la Zoo 13 mers la Ikea sa mancam 14 plecare Am plecat la ora 8 din Navodari si am ajuns pe la ora 11 in Bucuresti. (am facut o pauza de 30 min la OMV pe autostrada) Rezervasem hotel pe booking la Hotel Capital Plaza, 4

elegant mix

Nicolae Alexandru, 20 de ani, Targoviste, student la teologie si dirijor grup coral bisericesc tinuta mix Berska, Zara, H&M carte: Crestinism de vacanta- Parintele Constantin Nicula, Arta de a iubi film: Portretul lui Dorian Grey muzica: Frank Sinatra, Horia Brenciu, L. Pavarotti locuri: Mamaia: sat de vacanta, Targoviste: Shot Pub, Baba Maria: sa vad un domn atat de elegant imbracat in mall e de fiecare data o surpriza :-) placuta, l-am abordat si am avut surpriza sa aflu ca e student la teologie pentru ca ii place mult muzica bisericeasca, fiind si dirijor la un grup coral bisericesc, l-am si intrebat, vei da moda pe sutana? :-) Elegantly Related: + Virgil si Daniel (tattooed gentlemen) +  Ionut (the way you never give up) + Angelo (selected homme)

in memory of nothing

20 de ani, student la facultatea de Drept, Ovidius tinuta mix H&M, Berska, Zara film: Insidious locuri: Playstation Maria: mi-a placut combinatia alb/negru cu incaltarile sport galbene+ barba cu mustata ingrijita Related (barbosi :-)) + Ionut (the way you never give up) + Vladimir (Clinica Ramed)