Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 14, 2015

Craciun fericit!

2021 21 2022 2022.12.01 Am impodobit bradul de Craciun impreuna cu Ioana si Catalin. E primul an cred cand facem bradul asa de devreme dar era plin internetul de brazi impodobiti si am zis sa nu pierd cu asa de mult startul :-) Initial Ioana nu vroia sa ma lase sa pun globulete in pom, dar ulterior s-a razgandit. In fiecare an cumpar un globulet nou, anul acesta am luat unul rosu catifelat cu decupaje din Jumbo.  Ioana m-a ajutat si am pus fulgi pe geamuri, ea i-a pus pe toti mai jos, unde ajungea, dar a fost draguta, era foarte incantata de activitate. Imi pare rau ca anul acesta nu ne-am imbracat festiv pentru impodobirea bradului, ufa, dar vom face cateva poze ulterior. 2021 2021.12.10 Am impodobit bradul de Craciun impreuna cu Ioana si Catalin. Mai mult l-am impodobit eu si Ioana a fost adorabila, alerga de colo colo cu beteala si globulete si avea ceva cu caciula mea de Craciunita, Catalin a ajutat si el. Am facut si un gif cu poze din timpul impodobirii bradului, il vedeti mai

Seara de film - Marti la Agora - Love is all you need

În fiecare marţi seara de la ora 19:15 (program de iarna),  e seara de film la  Agora tea and Coffe , General Manu 20.  Alte Seri Agora   In martea asta a fost " Love ia all you need " (Dragostea e tot ce ai nevoie).  Un film simpatic, cu niste cadre din Italia superbe. Toti care mai de care sa deguste bunatatile preparate de doamna Julide :-) La Agora este si o expozitie cu scop caritabil,  fondurile obtinute vor fi donate unei fetite care are mare nevoie de ajutor. Si fotografiile sunt chiar frumoase,  daca vreti sa ajutati, mergeti la Agora si admirati/ cumparati.

Galeria de Arta Constanta - Tomis Mall

Aveam ceva timp si am trecut si pe la galeria de arta sa vad ce mai au expus. M-am intalnit cu Adriana  care isi pregatea plansele pentru sesiunea ce o va avea la masterul in arta pe care il urmeaza. Cateva tablouri din expozitie... expozitia mai tine pana la sfarsitul saptamanii asa ca daca vreti sa le vedeti la fata locului grabiti-va :-)