Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 14, 2015

Gri texturat

Laura, 22 ani, viitoare asistenta medicala, abia terminase studiile Tinuta cu piese Zara, Bershka Maria : mi-a placut tinuta ei in tonuri de gri, aceeasi culoare dar in texturi diferite: haina de blana gri purtata cu bluza gri cu elemente stralucitoare, blugi gri si accesorii albe (poseta alba cu lant auriu si adidasii albi cu putin gri).  

Seara de film - Marti la Agora - Love is all you need

În fiecare marţi seara de la ora 19:15 (program de iarna),  e seara de film la  Agora tea and Coffe , General Manu 20.  Alte Seri Agora   In martea asta a fost " Love ia all you need " (Dragostea e tot ce ai nevoie).  Un film simpatic, cu niste cadre din Italia superbe. Toti care mai de care sa deguste bunatatile preparate de doamna Julide :-) La Agora este si o expozitie cu scop caritabil,  fondurile obtinute vor fi donate unei fetite care are mare nevoie de ajutor. Si fotografiile sunt chiar frumoase,  daca vreti sa ajutati, mergeti la Agora si admirati/ cumparati.

Galeria de Arta Constanta - Tomis Mall

Aveam ceva timp si am trecut si pe la galeria de arta sa vad ce mai au expus. M-am intalnit cu Adriana  care isi pregatea plansele pentru sesiunea ce o va avea la masterul in arta pe care il urmeaza. Cateva tablouri din expozitie... expozitia mai tine pana la sfarsitul saptamanii asa ca daca vreti sa le vedeti la fata locului grabiti-va :-)