Pages

Pages

joi, 18 iulie 2019

let it flow

Ana-Maria, 34 ani, full time mom 



Maria: mi-a plăcut salopeta bej, fluida a Anei-Maria și cum a asortat-o cu o poșeta alba cu ținte, ochelari de soare albi si sandale bej.


Am mai pozat-o in 2016, la lansarea cartii Printesei Urbane
waw... ce schimbare!

miercuri, 17 iulie 2019

red bandeau top

Maia, 17 ani, eleva



Maria: un look tineresc destul de curajos fata de ce vezi de obicei la mall, crop/ tube top-ul combinat cu pantaloni negri sport si cu niste adidasii cu talpa ortopedica + tatuajele plasate ici-colo creeaza un look energic care m-a facut iar sa ma gandesc la Miley Cyrus.


luni, 15 iulie 2019

jaune jeune

Lena (se pronunța Lina), franțuzoaica, 23 ani
Asta da coincidenta să pozez o franțuzoaică tocmai de ziua Franței (14 iulie) ?! Super!
Vive la France!


Maria: nici nu știu de unde sa încep cu aceasta ținută, îmi place si fusta galbena din matase și bluza neagra asimetrica cu o mâneca lunga si un umăr gol si sandalele animal print cu catarame argintii și poșeta din paie gen... niște elemente faine și individual dar care împreună creează un efect waw!

duminică, 7 iulie 2019

Lemonade

Farah, 28 ani, medic

Maria: am tot văzut acest imprimeu cu lămai în social media și magazine si îmi place si mie.  Îl văzusem sub forma unor bluzițe crop-top dar mi-a plăcut si in varianta rochita cu volănașe la umeri și în partea de jos. Mi-a plăcut cum a combinat Farah (care înseamna fericire în araba) rochița cu sandalele cu șireturi și poșetuța de paie gen.


Alexandra Stan - Lemonade

La bloggerița Denisa Sima am vazut bluzița crop-top.