Pages

Pages

marți, 18 septembrie 2018

Influencer

Elena, 33 ani, economist
rochita Zara, incaltari Moja,
tricou Bershka




Maria: mi-a atras atentia tricoul ei cu Influencer purtat cu o rochita cu bretele subtiri si dantela (gen furou) si bocanci negri din piele intoarsa. Gentuta din paie cu ciucure mare completa interesant tinuta.

luni, 17 septembrie 2018

ballerina off duty air

Iuliana, 31 ani, farmacist
rochita Reserved, incaltari sport Office, rucsac Fornarina






Maria: sunt mare fana roz pal si mi-a placut tinuta Iulianei in aceasta culoare pastelata animata cu un rucsacel animal print verde cu roz si negru. Rochita dadea impresia ca e formata din doua piese, o fusta stil tutu din voal si o bluza de trening roz, rezultand un mix interesant de stiluri.  Cred ca i-ar fi stat bine si un numar mai mic, pentru ca asa ansamblul parea destul de larg. Dar ea a zis ca e mai comoda asa si se simte foarte bine. Mi-a placut si detaliul zebrat de la rama ochelarilor ei.

miercuri, 12 septembrie 2018

Sisters

Cidem, 24 ani, 
Stewardesa la o companie aeriana din Arabia Saudita

Maria: mi-a placut tinuta ei cu pantaloni largi inflorati, tricou verde purtat innodat gen crop top si incaltari sport kaki. Si coafura ei mi s-a parut deosebita.




Ebru, 17 ani, eleva finante banci
Bluza din macrame e luata de la bazar

Maria: bluza ei crosetata mi s-a parut faina si a combinat-o dragut cu pantaloni scurti de blugi. Ea are si un nume deosebit, Ebru e o tehnica turceasca de a picta, cititi mai multe mai jos.


Ebru or Paper marbling is a method of aqueous surface design, which can produce patterns similar to smooth marble or other kinds of stone. It is popular in Turkey and Central Asia. Paper marbling is a method of aqueous surface design, which can produce patterns similar to smooth marble or other kinds of stone. The patterns are the result of color floated on either plain water or a viscous solution known as size, and then carefully transferred to an absorbent surface, such as paper or fabric. Through several centuries, people have applied marbled materials to a variety of surfaces. It is often employed as a writing surface for calligraphy, and especially book covers and endpapers in bookbinding. The patterns are the result of color floated on either plain water or a viscous solution known as size, and then carefully transferred to an absorbent surface, such as paper or fabric. Through several centuries, people have applied marbled materials to a variety of surfaces. It is often employed as a writing surface for calligraphy, and especially book covers and endpapers in bookbindingand stationery. Part of its appeal is that each print is a unique monotype. Via wikipedia.



marți, 11 septembrie 2018

Trust Me Love Me Respect Me

Larisa 16 ani eleva la Liceul Regina Maria la Arhitectura
tinuta Bershka, H&M

Miley Cyrus purtand crop top alb si blugi albi rupti
// sursa poza

Maria: imi place tinuta Larisei sportiva si plina de energie. M-a facut sa ma gandesc la tinutele cantaretei Miley Cyrus, pare ceva ce ar purta si ea. Un crop top e cat se poate de tineresc si pantalonii cu mesaj pe vipusca de asemenea. S-a intamplat sa o pozez pe Larisa langa bibilioteca nou deschisa la Vivo, rezervata tuturor doritorilor de fapte bune. Daca ai carti vechi in casa care le-ai citit si nu crezi ca iti mai sunt de folos, de preferat adresate tinerilor, adu-le la Vivo pana pe 16 septembrie si un copil, undeva, iti va multumi. Cărțile donate vor fi atent selecționate și trimise către bibliotecile din județ și centrele de plasament. Mai multe informatii la infodesk in Vivo sau pe pagina evenimentului.




din seria de asocieri, melodia by Bebe - Kiereme/ Iubeste-mă/ Love me

luni, 10 septembrie 2018

ca argintul viu

Georgiana Narcisa, 21 ani, 
lucreaza ca Analist Securitate Cibernetica




Maria: bluza cu frunze cu irizatii metalice mi-a placut si mi-a atras atentia (am aflat ca de fapt e bluza mamei :D) si mi-a placut cum a combinat-o cu o fusta bej si o poseta mare gri. Si machiajul il avea in tonuri naturale, pamantii. Am avut surpriza sa aflu ca este studenta la Automatica, aceeasi facultate pe care am urmat-o si eu :-) si ca lucreaza ca Analist Securitate Cibernetica, WAW, suna bine, ii doresc mult succes in drumul pe care a pornit!


1. De unde va gasiti inspiratia in moda?
1. Din reviste de moda, din poze de pe instagram, din felul in care combina magazinele hainele pe manechine

2. Locuri preferate din Constanta?
2. Portul Tomis

3. Ce carte cititi/ ati citit de curand?
3. Ultima carte de beletristica a fost “cel mai iubit dintre pamanteni” de Marin Preda. Acum citesc mai mult carti de specialitate, tehnice

4. Ce film v-a placut?
4. Imi plac filmele de aventura si drama, numele filmelor nu prea le retin

5. Ce muzica ascultati?

5. Ascult orice, in functie de stare