Pages

Pages

sâmbătă, 30 decembrie 2017

Antonia

Antonia, 24 ani, asistent logistica, coordoneaza trenurile in port
tinuta Zara
Antonia a fost atat de draguta ca mi-a si raspuns la cateva intrebari:
1. De unde iti gasesti inspiratia in moda?
1.Inspiratia in moda...nu stiu dacă as putea numi exact ceva anume. De obicei ma bazez pe starea mea de spirit din momentul respectiv și in funcție de asta îmi creez ținutele. Nu m-as caracteriza ca a fi o persoana care urmareste trendurile sau cauta anume inspirație.

2. Urmaresti bloguri / vloguri? Care?
2.Bloguri/vloguri...In afara de câteva bloguri despre orașul Constanta/evenimente Constanta și un vlog despre o familie americană 😂(ShayTards) nu cred ca am timp sa urmăresc altele.

3. Locuri preferate din Constanta?
3. Locuri preferate din Constanta..Ca și loc unde merg sa ma relaxez și deconectez atunci când simt nevoia trebuie neaparat sa mentionez microrezervatia.Merg de fiecare data când am ocazia.Cat despre baruri/pub-uri incep cu Șușote unde ne adunam mereu cu drag,Touch Cafe,Zig Zag,The Library iar când petrecem - Fratelli de cele mai multe ori.

4. Ce carte citesti/ ai citit de curand?
4.Carti- in momentul acesta am doua cărți începute pe care le alternez in funcție de starea de spirit- Supa de pui pentru suflet (Jack Canfield și Mark Victor Hansen) și Amantul doamnei Charterley (D.H. Lawrence)Iar despre cărți citite,sunt foarte multe și foarte multe care m-au marcat(citesc cât de mult și cât de des pot),putem sa avem o discuție separata despre subiectul asta.😂

5. Ce film ti-a placut?
5.Filme..alt subiect dificil de dezbătut.Am sa ma rezum la câteva titluri care intr-adevăr au lăsat o urma-The English Patient,The Pianist, Schindler’s List,Legends of the fall,Australia,Still Alice.Ma voi opri aici pentru ca ,la fel ca in cazul cărtilor,lista poate fi foarte lunga.

6. Ce muzica asculti?
6. Muzica...in funcție de starea de spirit ascult probabil toate genurile de muzica excluzând mult temutele manele 😂Trupe românești predominant Vama și Vita de Vie dar asta nu exclude alți artiști romani,iar dintre internaționali îmi place mult Robbie Williams,Coldplay,The Script,Ed Sheeran,James Blunt,Jason Mraz și evident lista poate continua.

Multumesc de raspunduri Antonia :-)



Maria: rochita bleumarin cu guler alb si flori brodate mi-a atras atentia si apoi mi-a placut cum a asortat tinuta cu piese in accente roz zi bleu (poseta, incaltarile)

joi, 28 decembrie 2017

tiger among flowers

Sibel, 21 ani, studenta la Facultatea de Drept
ea are si cont de instagram: s__x___c


Maria: mi-a atras atentia tinuta ei neagra cu fusta cu crapatura pe o parte si felul cum tinea pe umeri jacheta grena cu un tigru intre flori pe spate, poseta cu lant si incaltarile cu tinte accentuau lookul glam rock.

vineri, 22 decembrie 2017

Valentina

Valentina, 23 ani, a urmat facultatea de Drept,
urmeaza sa dea examenul la Magistratura, mult succes!

Maria: mi-a placut cum a combinat o tinuta neagra (pantaloni si camasa) cu accente de bej si de blanita alba (vesta de blana si cizmulitele cu blana). Mi-a atras atentia si camasa care avea pe maneci cusute perle.

luni, 18 decembrie 2017

Window Shopping

Maria: Cizmulitele animal print mi-au atras atentia si mi-a placut cum le-a purtat impreuna cu pantaloni negri de piele, bluza bej, plic negru si geaca neagra de piele intoarsa. O tinuta frumoasa pentru o zi ploioasa petrecuta la mall, Vivo Mall.

O alta doamna misterioasa...


vineri, 8 decembrie 2017

Black Velvet

Mi-am facut o fusta noua! :-) este din catifea ne-elastica cu model (45 lei metru de la magazinul de pe Bd.-ul Tomis) Mi-a luat 4 h sa o fac, e o performanta de viteza pt mine. Am folosit 1m 05 de material, era ultimul cupon ramas din acest model. Eu am vrut-o asa lunga, imi doream de mult o fusta/rochie lunga. si a iesit exact asa cum imi doream. E comoda si cu un iz de moda veche. Cand urc scarile trebuie sa o ridic putin, e un gest ce ma face sa ma gandesc la alte vremuri. 




cu sotul meu Catalin (el mi-a facut pozele)
Are betelie de 3 cm cu fermuar si nasture la spate.
Pentru a da lejeritate am ales un model cu pliuri laterale.
Cea din spate este masina de cusut a bunicii mele, la ea am cusut.