Escape Room mobil Game of Thrones

Si a venit... iarna :-)
si iarna si un nou Escape Room deosebit, un Escape Room Game of Thrones.
Stiti ca sunt fana escape rooms, am evadat din vreo 3(vedeti blog), 
asa ca informatia ma intereseaza.

Recunosc ca desi arata waw! nu am urmarit Game of Thrones... nu prea ma uit la TV si ultimele seriale pe care le-am binge-watched (pe vremea cand nici nu exista termenul asta) au fost Gilmore Girls si Sex and the City. Merg la filme, insa la cinema, chiar excesiv, anul trecut am vazut circa 80 de filme la cinema :D dar acasa nu stiu daca am vazut 1-2 filme. Dar sa revenim la GOT.

Game of Thrones este o producție HBO și toate cele 7 sezoane pot fi urmărite în exclusivitate, oricând, pe HBO GO. Serviciul oferă utilizatorilor peste 3.000 de ore de conținut premium, accesibile de pe orice tip de device – TV, laptop, tabletă sau mobil. Pentru a aduna sau reîmprospăta cunoștințele legate de serial, participanții pot intra pe hbogo.ro pentru a-și activa contul și a beneficia de o lună gratuit... tentant nu-i asa? Detalii pe www.hbogo.ro.  

Dar de ce zic participanti? Ei bine, dupa cum ziceam,  în perioada 15 ianuarie – 10 februarie 2018, City Park Mall este gazda primului Escape Room mobil Game of Thrones din  Europa, concept unic creat de HBO România. Indiferent dacă au urmărit sau nu serialul, toți constănțenii sunt așteptați în intervalul 12:00 – 20:00, la nivelul -1 al centrului comercial. 

Participanții la Escape Room-ul mobil, special amenajat în interiorul centrul comercial, vor avea șansa să intre în pielea personajelor preferate, să treacă Dincolo de Zid și să îl înfrunte pe Regele Nopții, în încercarea de a salva cele Șapte Regate. Aceștia au la dispoziție maximum 45 de minute, iar accesul se face pentru grupe de până la 6 persoane. În intervalul de timp alocat, concurenții trebuie să apeleze la cunoștințe despre serial, să își folosească atenția și să lucreze în echipă. De asemenea, aceștia vor putea solicita indicii care să îi ajute în „călătoria” de pe parcursul jocului.

Pentru a-și putea rezerva locul, clienții trebuie să achiziționeze, în perioada 10 ianuarie – 10 februarie, produse și servicii din magazinele centrului comercial de minimum 200 lei și să se prezinte cu bonurile de cumpărături în ziua achiziției la Info Desk-ul centrului comercial pentru a-și alege data și ora la care vor să înceapă aventura alături de maximum 5 prieteni, în universul Game of Thrones și HBO. Un participant poate utiliza cel mult trei bonuri fiscale care au fost emise în aceeași zi. Sunt excluse bonurile fiscale emise de unități comerciale care desfășoară activități de natură: schimb valutar, intermediere de plăți, inclusiv utilități, impozite și taxe, servicii bancare și de asigurări precum și bonurile fiscale emise de cinematograf, jocuri de noroc și/sau tip cazino. Regulamentul complet este disponibil aici.


2018.01.26 Castigatoarea invitatiei la Escape Room Game of Thrones din City Park Mall este Allina Dragulescu. :-) Felicitari! Distractie placuta si asteptam sa ne povestesti cum a decurs evadarea :-)

2018.01.17 Daar pe lângă aceasta posibilitate va mai ofer eu o varianta. Pentru ca am primit o invitație la escape room-ul din City Park Mall, ma gândeam sa o fac cadou unui pasionat de moda care este si fan adevarat Game of Thrones!
Așadar:
+         Răspunde la întrebarea "Cine este designerul costumelor din serialul Game of Thrones?" intr-un comentariu pe facebook,
+         taguieste pe facebook maxim 5 prieteni/fani GOT cu care ai vrea sa evadezi din escape room,
+         like si share concursului, dacă te lasă inima :P
… Si poți câștiga invitația!
Concursul se desfășoară în perioada 18.01 - 25.01. Câștigătorul va fi ales prin random.org dintre cei care au respectat regulamentul de concurs. Succes!



In continuare cateva costume care imi plac:
Daenerys Targaryen si John Snow
Daenerys Targaryen 
Daenerys Targaryen 
Daenerys Targaryen 
tot, Daenerys Targaryen 
ati ghicit, Daenerys Targaryen 
frumoasa Daenerys Targaryen 
Daenerys Targaryen 
Cersei Lannister si Sansa Stark?
Cersei Lannister
Cersei Lannister
Sansa Stark

Trystane Martell



Trimiteți un comentariu