joi, 4 mai 2017

Aeromania 2017


Anul acesta Aeromania (eveniment facebook) va avea loc sambata 19 august. (sau 20 august daca pe 19 nu sunt conditii meteorologice prielnice) Organizator: Regional Air Services.
Aeroportul Tuzla numit din acest an Aeroportul Alexandru Podgoreanu organizeaza a 11-a editie a Aeromania si sarbatoreste peste 50 de ani de la prima misiune de zbor realizata de pilotii AVIASAN pe 27 martie 1967.


Aeromania este cel mai spectaculos show privat de acrobatie aeriana ce se desfasoara anual pe aeroportul Tuzla. Aeromania include si expozitii de masini de epoca de fotografie, standuri de aviatie, concerte live, concursuri, food court, zona de cumparaturi (bijuterii, machete, carti), zona de relaxare(corturi, sezlonguri), spatii de joaca pentru copii etc. Anul acesta vizitatorii se vor bucura de terasa si restaurantul Hangar '67 Cafe in colaborare cu Camara cu Merinde.

vedere de pe terasa

In 2014 au fost peste 13.500 vizitatori. A fost prima data cand am participat si cum mi-a placut a devenit o traditie :-) + Vedeti poze din 2014.

puteti sa veniti pregatiti ca acesti tineri cu
scaune pliabile, paturi de picknick, costume de baie :-)


In 2015 numarul vizitatorilor a crescut la 15.500. Pentru ca am cunoscut gasca de bloggeri constanteni am participat impreuna cu acestia la show, am avut acces VIP, am si organizat un concurs cu premiu 2 invitatii VIP si am beneficiat si de un zbor de agrement cu avionul Diamond Star.
+ Vedeti cum a fost in 2015
+ Poze de la zborul cu Diamond StarTuzla
Mangalia


In 2016 show-ul aviatic a avut peste 19.000 de vizitatori, 33 aeronave participante la show si 20 aeronave etalate static, 18 masini de epoca(RetroMobil) si zeci de motociclete, aproape 200 de fotografi oficiali! Eu eram in Grecia cand a avut loc asa ca am participat doar la promovarea evenimentului.

Ca in fiecare an, intrarea este libera dar pot fi cumparate bilete la zona VIP care ofera vizibilitate mai buna asupra showului si este mai putin aglomerata.

Pilotii Aeromania 2017 anuntati pana acum:
Jurgis Kairys,
+ iacarii acrobati,
+ soimii Romaniei - Aeroclubul Romaniei (Rotaru George, Laszlo Ferencz, Iorgov Cristian, Goger Attila, Serbu Andrei)
+ parasutisti

Va fi si concert Mihai Margineanu.

Voi avea si un concurs: veti putea castiga 2 invitatii VIP la Aeromania! 
In iulie voi anunta pe facebook cerintele.

Ne vedem la Aeromania 2017!