Scrisori pentru Iepurasul de Paste la magazinul SMYK


În perioada 7-14 aprilie, magazinele SMYK All for kids se transformă în punct de colectare pentru scrisorile copiilor către iepuraș. Astfel, în magazinul SMYK All for kids din cadrul Vivo! Constanța sunt așteptați toți copiii care vor să-i lase un mesaj iepurașului. Îşi pot scrie sau pot desena micile lor dorinţe pentru a se înnoi de Paşte cu hainuţe noi sau jucării deosebite.

Prin tragere la sorți, vor putea câștiga, unul dintre cele 3 premii Lego StarWars sau păpușa Barbie. Pentru a intra în tombola organizată de către Smyk All for kids, participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani, iar mesajele pot fi desene sau scrisori. Câștigătorii vor fi desemnați, în urma tragerii la sorți, pe 15 aprilie, iar scrisorile premiate vor fi publicate pe pagina de Facebook SMYK All for kids România.

Împreună cu cei de la SMYK am şi eu un concurs, intrati pe linkul 
http://www.smyk.com.ro/orice-cadou-pentru-cel-mic-il-gasesti-la-smyk-all-for-kids/
alegeti minim un produs/jucarie care v-a placut şi v-aţi dori-o pentru copilul vostru si lăsaţi un comentariu pe pagina mea de facebook cu acestea + tag unei prietene mamici și puteți câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 100 RON. Caştigătorul va fi extras prin random.org. 
Voucherul poate fi folosit pana la 30.04.2017 in magazinul SMYK All for kids din VIVO! Constanţa! Voucherul nu se cumulează cu alte reduceri, promoţii sau cupoane de reduceri!

 “Ne-am propus ca prin această campanie sa le venim în ajutor, deopotrivă, copiilor și părinților. Astfel, de-a lungul acestei campanii, fiecare copil va găsi în magazinele Smyk All for kids, un spațiu dedicat colectărilor de scrisori. Iar pentru a   pentru a veni în sprijinul părinților, am pregătit o selecție de jucării la  reduceri. Considerăm că cea mai mare provocare a noastră este de a face copiii fericiţi și sperăm să implicăm alături de noi, întreaga familie!”, a declarat Vadym Slobodian SMYK All for kids România.

Până pe 17 aprilie, SMYK All for kids a pregătit o selecție de jucării cu reduceri de până la 50 %. Gama de produse selecționate cuprinde jucării pentru a dezvolta creativitatea și inteligența copiilor. http://www.smyk.com.ro/orice-cadou-pentru-cel-mic-il-gasesti-la-smyk-all-for-kids/

Recomandările Iepurașului SMYK  - jucăriile potrivite fiecărei etape de vârste.

• Pentru copii între 0-2 ani: orice fel de jucărie care zornăie, salteluțe de joc, jucării muzicale, cărți cu imagini simple de lucruri familiare, păpuși lavabile sau animale cu caracteristici brodate (senzoriale), cărţi cu poze de animale care au coperţi tari, figurine colorate și mișcătoare
• Copii între 2-4 ani: jucării de apă plutitoare, jucării pentru nisip și apă, cărți cu povestiri scurte, instrumente de gătit, instrumente muzicale, puzzle-uri simple, creioane colorate, cuburi pentru construit, seturi Lego
• 4-6 ani: haine dress-up pentru o varietate de roluri (medic, pompieri etc.) seturi hrănire păpuși, marionete, materiale de artă (creioane, markere, vopsea, cretă, lipici, foarfece pentru copii, etc.) cărucior de păpuşi, truse de înfrumusețare.
• peste 6 ani: role, trotinete, biciclete, rachete de tenis, jocuri educaționale, jocuri de cărţi, Lego, jucării pentru construcţii, maşini şi semne de circulaţie, cărţi de poveşti, enciclopedii pentru copii, mingi de diferite dimensiuni, cărţi de colorat, cărţi de desenat, puzzle, jucării electronice, programe computerizate etc.

Foarte utile listele pentru ca mai am nevoie când și când sa fac cadouri copiilor, finuțului meu sau copiilor în situații dificile - cadourile de Craciun ShoeBox sau cutia cu cadouri de Iepuraş si chiar aveam nevoie de niște recomandări pe vârste.

SMYK All for kids este retailerul specializat în comercializarea de jucării, articole de puericultură, accesorii, îmbrăcăminte,  încălțăminte și accesorii pentru copii de la naștere până la vârsta de 14 ani și toate acestea „sub un singur acoperiș”.   SMYK All for kids oferă un portofoliu cu propriile sale branduri de haine - Cool Club, și de jucării - SMIKI – precum și multe mărci globale, cum ar fi LEGO, Hasbro, Mattel. Magazinele Smyk All for kids se găsesc în 4 țări sub acest brand, și sub brandul Spiele Max în Germania.

În România, SMYK All for kids este prezent în opt locații din București și din țară:  Vivo! Constanța, Afi Palace Cotroceni- București, ParkLake Shopping Center- București MegaMall - București, Promenada Mall-  București, Afi Palace - Ploiești, Shopping City - Galați, Shopping City -Timișoara.

Selectia mea de cadouri :
Vedeti pe site-ul SMYK toate jucariile la oferta!



Nu uitati de scrisoarea pentru iepuras!
Puteti printa acest sablon:
dar nu e obligatoriu...

Da-ti le un prilej copiilor sa-si exerseze 
talentul la desen sau la scris intr-o scrisoare catre iepuras!
Lasati copii sa viseze si sa fie creativi si plini de imaginatie!

Trimiteți un comentariu