La multi ani de ziua mamei!

2017 La multi ani mami!!!
Te iubesc mult de tot! Esti cea mai dulce, atenta si iubitoare mama! Esti cea mai harnica si plina de energie! Gatesti cea mai delicioasa mancare! Dai cele mai pertinente sfaturi si cele mai calde imbratisari. Sper ca toate dorintele sa ti se indeplineasca! 

La multi ani tuturor femeilor, mamelor, bunicilor... 
Sa fiti sanatoase, frumoase si sa radiati fericire si iubire prin toti porii!



2016 La multi ani mami! Sa fii in continuare sanatoasa, fericita si mult iubita! Iti multumesc din suflet ca esti alaturi de mine... cu glume, sfaturi, critici, imbratisari, incurajari si simpla prezenta!
La multi ani tuturor mamicilor, sa fiti luminoase si frumoase ca o zi inflorita de primavara! La multi ani tuturor femeilor!

2014 De mica ma uitam la mama ca la cea mai frumoasa femeie, cu parul lung, ondulat ea reprezenta pentru mine un ideal de frumusete, intre timp s-a tuns, s-a mai ingrasat insa in inima mea ea e totusi cea mai frumoasa. Avem o relatie speciala, de mica ma alinta, imi zice gogoasa, tzontzoroi, funitza de papaduc, etc. eu ii zic simplu… mami. N-a fost o relatie intotdeauna de lapte si miere am avut certurile noastre, insa acum relatia noastra e si mai puternica. Imi e draga mama si ma bucur ca Dumnezeu a facut posibil sa o am aproape de mine, sa ma sprijine si sa ma incurajeze, sa strabatem impreuna viata. As vrea sa o am aproape pana la adanci batraneti, nu-mi concep viata fara ea. As vrea sa ne intelegem intotdeauna bine asa cum ne intelegem acum. Te iubesc mami!

Related

Trimiteți un comentariu