H&M - magazin online

27.03.2015 H&M a deschis magazinul online in Romania si are o oferta de transport gratuit pana pe 19.04.2015. Livrarea dureaza 2-4 zile. Mai jos ce piese mi-au placut mie:
De pe site-ul H&M: "Trebuie să aveţi cel puţin 18 ani şi domiciliul în România pentru a plasa o comandă. Veţi primi bunurile comandate în termen de 2-4 zile lucrătoare de la data primirii comenzii. În perioadele de vârf pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult. Taxa de transport este de 16,90 LEI, indiferent de mărimea şi greutatea coletului dumneavoastră. Nu se percepe nicio taxă suplimentară în cazul în care o singură comandă se livrează eşalonat. Transportul se efectuează la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul României. Puteţi alege metoda de livrare care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii. Acceptăm carduri de plăţi MasterCard şi Visa. Puteţi alege să plătiţi şi prin metoda Numerar la livrare. Puteţi alege metoda de plată care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii. Aveţi întotdeauna la dispoziţie 30 de zile pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. H&M garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare. Toate coletele expediate de noi conţin o etichetă cu adresa pentru returnare pe care trebuie să o utilizaţi atunci când returnaţi articolele. Taxa de retur este de 4,90 LEI."


Ce mi-a placut mie si ma gandesc sa-mi cumpar:
imi plac si sugestiile de alte piese asortate de cumparat, in acest caz geaca de blugi bleu, 
geanta cu franjuri, esarfa si ochelari de soare
10.04.2015 am facut comanda pentru rochita pe 3.04.2015 si azi am primit comanda (7 zile a durat, 5 zile lucratoare, probabil a intarziat...1 zi fata de cele 2-4 zile promise din cauza sarbatorilor care se apropie) imi place rochita, ma simt bine, comod in ea, materialul e placut la atingere si rochita are si buzunare :D  imi place imprimeul ca ma duce cu gandul la ouale incondeiate/pictate... sau la o ie


bluza simpla crem combinata cu pantaloni imitatie piele


mi-au placut si combinatiile de imprimeuri din revista H&M spring chic, articolul In full view
fotografii facute de Paola Kudaki, styling Tony Irvine, 
(revista H&M am primit-o cand am cumparat Harper's Bazaar)



 nu-i asa ca mixul de imprimeuri e fabulos? :-)




3 comentarii

  1. Hristos a Inviat! Foarte draguta rochia H&M, sa o porti cu placere!:)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat a inviat! multumesc :-) ma bucur ca iti place

    RăspundețiȘtergere
  3. Un magazin online foarte frumos. Bine structurat, poze de calitate si gasesti toate informatiile necesare. Ce nu am gasit eu este un buton de cautare. Adica acel buton de "search" atat de necesar pentru toate magazine online. Momentan daca vrei sa cauti ceva nu se poate dar, sunt sigur ca va fi implementat cat de curand.

    RăspundețiȘtergere